Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Libra-

co dostaliście od rodziców/rodziny na życiowy start ?

Polecane posty

Gość gość
nerwicę nerwową i złe wspomnienia

Gość gość
dopiero w dniu slubu dostalas urode i mozg a przed slubem tos byla brzydka i glupia?

Gość gość
Nic nie dostałam :(

Gość gość
miłość, a z rzeczy materialnych mieszkanie w nowym bloku z całym wyposażeniem, kasę na płatne liceum, po śmierci odziedziczę 2 domy - tylko co mi po nich, wolę rodziców :(

Gość gość
Rozstrój nerwowy i depresje

Gość gość
cudowne dzieciństwo wycieczki, wyjazdy, markowe ciuchy, lekcje prywatne i wykształcenie, dopłatę do samochodu mieszkanie!!!! w dużym mieście mi kupili pomagają finansowo i doradzają , zawsze mogę liczyć... są tolerancyjni

Gość gość
dom i samochód

Gość gość
jak mozesz dostac cudowne dziecinstwo w dniu slubu?

Gość gość
Sorry, ja na temat prezentu DLA rodziców, ale nie mogłam znaleźć takiego tematu. Chcemy z narzeczonym dać rodzicom na podziękowania na weselu standardowo kosze i do tego dyplomy "ukończenia studiów rodzicielskich", wiecie gdzie można kupić takie robione na zamówienie z wpisanymi danymi rodziców i teściów itd.? Tylko poniżej 50-60 zł...

Gość gość
ja od moich dostalam dwupokojowe mieszkanie, co wiecej finansuja mi w calosci wesele, a moja druga polowka dostala samochod i rowniez fundusze na wesele...

Gość gość
Od ojca wielkie gowno jak na razie, ani milosci ani dobrego slowa. Swoje dzieci zawsze mial gdzies. Po jego smierci dostane okolo 20 tys., bo jego dom bedzie licytowany za dlugi. Od mamy duzo milosci, wsparcia i wszystko co tylko byla w stanie mi dac. Urabiala sobie rece po lokcie, zebysmy my mieli co tylko mogla nam dac. W wieku 40 lat wyprowadzila sie od meza z JEDNA torba, niczym wiecej, ani dla siebie ani dla dzieci. Po kilku latach spedzonych za granica ma mieszkanie w Pl i dom w Uk (splacalysmy go wspolnymi silami). Dom bedzie dla mnie, bo tylko ja mieszkam z nia w UK. Mieszkanie bedzie sprzedane i beda z tego kupione dwa mniejsze dla mojego brata i siostry. Czego ja moge chciec wiecej? Tu juz nie chodzi o dom, ale z tego jak bardzo jestem dumna z mojej mamy ;)

Gość gość
madre wychowanie, zyczliwość, poświecony czas, wspieranie w kazdej syuacji - dzieki temu b.dobre wykształcenie i potem praca, dzięki której spokojnie stać nas na wesele i dalsze potrzeby- jednym slowem- samodzielność.