Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Street_man

ulubiony stylista stylistka

Polecane posty

Podajcie swoje typy Kogo najbardziej lubicie, znacie lub chcielibyście znać osobiście, no i kto mógłby być waszym stylistą osobistym

Gość jacyków uwielbiam goooooo D

Gość anuleczkaaaaaa
Na pewno nie Horodyńska

Gość wysmiewczyni
O jeeee Pajacykow! Brudas jeden, jak mozna byc taka fleja i brudasem. Nie dobrze sie robi, niech on zacznie dbac o higiene osobista bo beznadziejne ciuchy mu nie pomoga. I te pachole ogoli i jape wyszoruje, w ogole niech sie umyje brudas!

Ponoć jacyków marnie wygląda, ale w ocenie kobiet często ma trafne podpowiedzi..co zmienić jak się ubrać. Wiecie wiekszosc o Jacykowie :) dowiadujemy sie z Tabloidów Fakt i pudelek - a jak one mogą być wiarygodne w ogole?

Wielkie dzięki za odpowiedzi czekam na więcej:) nie wiem czy o tym wspomniałem ale możecie mieć decydującą rolę w dobieraniu stylisty, który/która będzie uczestniczyła w projekcie SecondStreet

Gość taa sranie w banie

Gość blackcat
z polskich nikt nie jest dla mnie wiarygodny :o jak ktoś kto sam wygląda jak kosmita ubrany na targu może doradzac innym :o Dla mnie najbardziej wiarygodne są S&T. Widać że się znają na rzeczy bo same nie stylizują się na strachy na wróble :o