Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 20

nigdy nie mialam orgazmu zero wiekszej przyjemnosci co ze mna??

Polecane posty

Gość zalamana 20

sex uprawiam od 2 lat i dodam ze to chyba nie jest wina partnera bo mialam ich wiele i z zadnym nie czuje prawie nic i nie wiem co to orgazm

Gość venge..
powieś się albo...utop z takim bzdurnym ...

Gość głowa do góry
nie bierz pod uwagę imertynencji niektórych forumowiczów/czek. Tacy byli, są i będą, trzeba ich ignorować. Moja droga, orgazmu trzeba się nauczyć tak jak śpiewu serenady dla ukochanego. Nic za darmo!!! Rada: Raz, musisz kochać partnera, a podstawą udanej miłości jest szacunek, podziw, namiętność. Z pierwszym lepszym i na ławce parkowej orgazmu nie uzyskasz. Dwa autotrening: w nastrojowych warunkach, będąc wypoczętą, spróbuj masturbacji najpierw palcem nawilżonym KY, później dildem. Masturbacją rozbudzisz organizm i wyczujesz punkty przyjemności: łechtaczka, punkt G. Wizualizując seks z Adonisem możesz wreszcie osiągnąć orgazm, który będzie się charakteryzował szybszym oddechem, tętnem, dreszczem emocji przebiegającym od czubka głowy do stóp, wydzieleniem w pochwie śluzu i rytmicznymi skurczami pochwy, dając szczyt rozkoszy zwany szczytowaniem lub orgazmem. Wpisz w google Fizjologia i filozofia seksu a dowiesz się szczegółów. Postudiuj i inne tematy choćby Higiena somatyczna, Odżywianie etc..POwodzenia

Gość venge..
jestem bez jednego jądra, stąd ta złośliwość, sorki. Ja też nie wiem co to wytrysk nasienia. Czy jest jakaś dla mnie rada oprócz skoku z mostu głową na beton?

Gość zalamana 20
dziekuje za powazna odp