Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LENI J.

CAMP NOU-śnisz mi się...

Polecane posty

Gość ty camp nou
ty stara doopa jesteeees

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
a wchodzenie buciorami w życie innych nie jest chore. Masz tak nudne życie, że wytykasz innym ich wady? Ty ich nie masz???? Otóz masz na pewno.

>> a wchodzenie buciorami w życie innych nie jest chore. A komu ja wchodze w życie? :o Ktoś coś napisal na publiczny forum, tym samym poddając się pod publiczną ocenę, co też zrobiłem. Nie mam prawa wyrazić własnego zdania? :o

Gość oczywiscie ze
camp nou ma wady. co wiecej camp nou ma tych wad tyle,ze nie wychodzi z nimi poza biurko. camp nou wydaje sie ze bardzo dobre radu udziela i jest szefem,psychologiem, bozkiem w jednym. ale to mu sie tylko wydaje:/

>> camp nou wydaje sie ze bardzo dobre radu udziela i jest szefem,psychologiem, bozkiem w jednym A komu ja tutaj rad udzielam ?? :D:D Ja się z was nabijam świnki wy moje :classic_cool:

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
podobno nie oceniasz wdzięków męskich ciał (na innym topiku), to może siebie przeceniasz robaczku??? ale mam ubaw dzięki

Gość kur wa to nie sen
ja tez nie lubie otylych bab ku rwa mnie zrec to jest choroba

>> to może siebie przeceniasz robaczku??? W czym niby siebie przeceniam? :o:o

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
w samouwielbieniu. Czy Ty aby umiesz czytac ze zrozumieniem?

:o Napisałem, ze nie oceniam urody facetów, a ta mi o samouwielbieniu :o Co ma piernik do wiatraka? :o Poza tym nie jestem narcyzem o wybujałym ego.

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
wiatraki są na młynach , a tam sie robi mak,ę, z której robi się pierniki. wiesz co ? fajny jestes.

Gość camp nou musisz miec baaardzo
nudna prace, ciekawe co robisz i ile ci placa za to lenistwo, ale spoko, da sie to sprawdzic:D

już wcześniej zajęłam stanowisko w tej kwestii...ale powtórzę jeszcze raz.:) nie interesuje mnie co inni myślą na mój temat: ale nie podpuszczam Cię,nie mszczę się za nic bo nie jestem "starą"bywalczynią kafe,nigdy nie przyszło mi na myśl,żeby kogoś nabierać w niewiadomym celu:D po prostu czytałam Twoje posty i pewne rzeczy mnie zaciekawiły.w związku z tym chciałam Cię lepiej poznać.jak chcesz możesz mi wierzyć,do niczego nie jesteś zobligowany:)

Gość szokkk
przeczytałam to wszystko i zastanawiam się ,jak mozna się zainteresować takim kimś jak CAMP NOU???:O :O :O Leni jesli to nie jest jakas prowokacja,podpucha-a czuję,że jednak jest, to wspolczuję dziewczyno!!!

>> nudna prace, ciekawe co robisz i ile ci placa za to lenistwo Lenistwo skończy się za tydzień jak kierownik wróci z urlopu. Do tego czasu NIC nie robie :classic_cool:

Gość ja tez sie dziwie
Leni, jestes sliczna i bardzo mila, zaslugujesz na kogos lepszego niz prostaka, ktorego jedyna chyba zaleta (przynajmniej tutaj okazywana) jest inteligencja.

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
fajny jesteś, ale na odległość. Rozbawiłes mnie. Dobrze, że cię nie znam osobiście, bo pewnie w realu to Ty nudny jesteś.

nie mam zamiaru się podlizywać,ten facet mnie interesuje to co? mam go wyzywać,czy ignorować?jak robicie tak w realu to współczuję.facetowi trzeba okazać zainteresowanie tak jak on okazuje go nam.

Gość uuuu camp nou to juz cie tu
nie bedzie, warchlaczku mily, co my twoje swinki zrobimy

>> po prostu czytałam Twoje posty i pewne rzeczy mnie zaciekawiły Zazwyczaj to co piszę wywołuje inne reakcje u obecnych tu kafeterianek :o Wiem, ze to co piszę, nie wszystkim się podoba, ale taki już ze mnie szczery chłopak, który nie bawi się w poprawnośc polityczna :) >> w związku z tym chciałam Cię lepiej poznać. Oto jestem :classic_cool:

>> Dobrze, że cię nie znam osobiście, bo pewnie w realu to Ty nudny jesteś. Nudniejszy niz Moda na sukces, dlatego żadnej nie polecam znajomości ze mną, o czym napisałem na początku tego tematu :)

Gość ale camp nou
ale ty chyba nie wierzysz serio ze ktos NAPRAWDE chcialby cie poznac? ale wiesz ze to prowokacje sa? co? :D:D:D

ja chciałabym go poznać osobiście:)i postaram się żeby tak było;)

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
:D

>> ale ty chyba nie wierzysz serio ze ktos NAPRAWDE chcialby cie poznac? Oczywiście, ze nie. Powiem więcej - zdziwiłbym się, gdyby było inaczej. Jestem nieciekawym typem, nudnym, chamskim, głupim, a w dodatku małym i łysiejącym, a więc nie przespałbym się ze sobą,gdybym był kobietą.Ale onanizm uprawiam z upodobaniem :D ale wiesz ze to prowokacje sa? Jasne, ze wiem :)

>> od jakiego czasu piszesz na kafe? Krótko, tak prawie codziennie to może z miesiąc. Wcześniej baaaardzo sporadycznie. I skończy się jak kierownik wróci z urlopu za tydzien ;) A czemu pytasz? :)

>> ja chciałabym go poznać osobiście Nie wiesz w co się pakujesz :classic_cool: >> i postaram się żeby tak było Skąd jesteś?

Gość SZKODA SŁÓW MOICHD
CAMP NOU coś kręcisz prowokatorze. Dopiero pisałeś, że jesteś prężny i w sile wieku, potem, że jesteś łysiejacy i niski. Jesteś zgorzkniałą kobietą, feministką, albo starą panną? robaczku?