Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

wiedzieliście że poza kafeterią też jest życie ????

Polecane posty

Gość nick oczywisty
Nie ma życia.:( Nie tu - w tej dziurze.:( Nawet karaoke nie ma, a i na klawiszach czy elektryku mi pobrzdękać nie wolno w mieszkaniu, bo nie jestem sama. Chcę wracać!😭😭:(

Gość LLLeszczynianka
no wlasnie teraz kradne fale :-D Wzielam laptopka pod pache i na miasto hehe UWAGA a teraz kolejne, zenujace pytanie -- czy do laptopow jest taki sam internet jak do normalnych kompow? Jakos nie moge sobie wyobrazic tych kabelkow... dobra juz wam nie zawracam glowy, poszukam w necie jakis informacji. Naprowadzcie mnie tylko prosze czego mam szukac, jakas siec? czy co?

Gość nick oczywisty
Ja Ci napiszę, czego nie brać za nic w świecie - bezprzewodówki Oragne.:o:o:o

Gość LLLeszczynianka
nick oczywisty---> bardzo dziekuje :-) Creamus...senkju maj darlink ;-) Poszukam w necie info o neostradzie, nie mam kogo zapytac, bo jestem sama jak palec :-)

Gość LLLeszczynianka
o co chodzi creamus?

wiecie co,przyszło mi do głowy zeby rozkrecić jakiś swoj biznes i kurcze totalnie brak mi koncepcji! co teraz jest na czasie,z czego mozna jakos mozliwie sie utrzymac? serio pytam bo ostatnio malo w Polsce bywam i nie jestem na bieżąco

Gość LLLeszczynianka
cream mam znajomych, ale w moim miescie jestem sama :-) zreszta jakie to ma znaczenie... 🖐️