Gość kigug Napisano Lipiec 25, 2008 Naprawdę schudłaś 40 kg? Kurcze to bardzo dużoTeraz jesteś na etapie stabilizacji czy dalej się odchudzasz?Pojawiły Ci się jakieś rozstępy czy efekt jojo? Bardzo mnie zainspirowałaś od jutra zaczynam! Trzymać kciuki. Będę pisała co jem , żeby można było ewentualnie coś zmieniać ,ale nie chcę zaśmiecać forum , więc jak ktoś będzie miał coś przeciwko... Naprawdę gratuluję sukcesu Śliwko i jestem Ci bardzo wdzięczna , że się z nami dzielisz tymi informacjami.:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marrrcepanowa Napisano Lipiec 25, 2008 a czy moze byc tak: Śniadanie 1.płatki śniadaniowe + mleko 2.serek "activia" + bułeczka(lub bez) Obiad 1.jakaś zupa, np. żurek,warzywna, lub inna 2.naleśniki z serem lub dżemem 3.placki ziemniaczane Deserokolacja 1.Budyń 2.koktajl truskawkowy 3.kanapka z sałatą, pomidorkiem, ogóreczkiem i szyneczką :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka123 0 Napisano Lipiec 25, 2008 back-and white--fast foode to najgorsze zlo..jeden kebab ma ponad 450 kcal...jest to prawie sam tłuszcz..tylko zasmiecasz tym organizm..ale raz na dłuzszy czas na pewno nie zaszkodzi..wszystko jest dla ludzi ;) nastoletniadiablica--łącznie to znaczy bałagan w organizmie to zwyczaj zywieniowy polaków..najwiekszy bląd..zreszta wiesz co do niedawna mój blad rowniez..ta \"dieta\" to tak naprawde sposow zywieniowy a efektem ubocznym jest to chudniecie...nie wroca Ci wszystkie kilogramy ale zapewne kilka..jak po kazdej diecie...potem wszytsko sie ureguluje ;) miss big--olej owszem poniewaz jest raczej neutralny..co do jogurtu-lepsze to niz tlusty sos..z tym ze jogurt tylko 0% poniewaz tylko on jest neutralny-niebialkowy... kigug--naprawde ;) jeszcze chcialabym troszke schudnac i bedzie ze mnie niezla laska hihi...oj zartuje..ale jeszcze z 3-5 kg w dol i bede z siebie dumna...uzywalam wiele kremow na rozstepy cellulit..istosowalam rozniez co drugi dzien pilling kawowy..i skora sie ustabilizobala..jest ladnie naporezona.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka123 0 Napisano Lipiec 25, 2008 marrrcepanowa--platki okey ale mleko 0% tłuszczu poniewaz to jest jedyne neutralne mleczko..serek owszem ale bez buleczki bo laczysz wegle z bialiem ;) co do zup-nie polecam..to jest mix wszystkiego co sie da...jedyna zupe ktora jem jest warzywna-bez ziemniaczkow...jezeli ich nie bedzie mozesz popzwolic sobie w tym wypadku na mieso w zupei...nalesnikk odpadaja-bomba kalorycczna i znowu mix..placki ziemniaczane to samo..koktajl-na mleku 0%..kanapka z chrupkiego pieczywa(mozesz rozniez uzyc ciemnego) ale bez szyneczki..w skladzie wegli nie moze pojawiac sie bialko.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka123 0 Napisano Lipiec 25, 2008 wlasnieco do pillingu kawowego jesli ktoras by chciala naprezyc skore przy dietce: bierzemy kawe i zalewamy ja doslownie kapka--dolewamy olejku cynamonowego i zelu pod prys\czic-obojetnie jakiego..musi powstac gest papka..potem posługujemy sie tym jak normalnym kuponym pilingiem..rewelacja po prost..i jaka boska skora..mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość back*and*white Napisano Lipiec 26, 2008 śliwka a co z jedzeniam słodyczy? kiedy je możemy jeść i czy w ogóle możemy?? hmm:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miss Big Napisano Lipiec 26, 2008 przeciez sliwka to juz pisala ;) jeju jakie ja mam wielkie nadzieje......oby sie uda ja dzis zjadlam serek homogenizowany, jablko, a na oibiad bedzie udko i gooora surowki :D chyba dobrze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miss Big Napisano Lipiec 26, 2008 tak sie zastanawiam czemu nie moge stosowac bialkowych dodatkow do surowki skoro zjem ja z miesem, ktore jest bialkowe!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka123 0 Napisano Lipiec 26, 2008 Słodycze-owszem mozna.,.ale najlepiej na pusty zoladek poniewzaz szybciej sie spalą..jeden batonik czy porcja lodow dziennie nie zaszkodzi ;) jesli surowka ma byc do mieska ktore jest bialkiem mozecie dodac rowniez warzywa bialkowe czyli te straczkowe..ale niech w tej surowce czy salatce nie pojawi sie ziemniak poniewaz jest on weglem...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka123 0 Napisano Lipiec 26, 2008 miss big--jadlospisik na 6 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tojajatoja Napisano Lipiec 26, 2008 ja też bym się przyłączyłą do dietki ale boję się tego że jak znudiz mi się i będę chciała wrócićdo normalnego jedzenia to przytyję...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mleczkommmm Napisano Lipiec 26, 2008 a co z jedzeniem płatków z mlekiem? niby nie można, więc czym mogę zastąpić to mleczko? bo raczej nie dam rady zrezygnować z takiego śniadanka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwekyt Napisano Lipiec 26, 2008 Dziewczyny śliwka to kłamczucha wcale tyle nie schudła na innym forum pisze że ważyła 69 kilo i tam odchudzała sie pijąc litrami wode. A to co tu wypisuje to wszystko jest zerżnięte z innego wątku o niełączeniu. A poza tym pisze nieprawde pisząc że mleko 0% można jeść z płatkami, przecież takie mleko jest pozbawione tłuszczu a białko dalej zawiera to jak można go łączyć z węglowodanami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem z wami Napisano Lipiec 27, 2008 sliwka napisala, ze surowe lepsze od smazonego,,,,a to nieprawda w niektorych przypadkach, bo np. marchew po ugotowaniu ma o wiele wiecej przyswajalnego beta karotenu dla nas!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiorkaczekodowa Napisano Lipiec 27, 2008 qwekty to gdzie znajduje się ten wątek, możesz podać link?? z góry dzięki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwekyt Napisano Lipiec 27, 2008 wiorkaczekodowa tu jest wszystko o diecie niełączenia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3674026 Na stronie 7 jest tabela i przynajmniej założycielka jest wiarygodna i wiem napewno że schudła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwekyt Napisano Lipiec 27, 2008 Pczytajcie sobie czy śliwka mówi prawde http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2426226&start=2700 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o zesz w morde Napisano Lipiec 28, 2008 a ja w to uwierzylam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafffaka Napisano Lipiec 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30kg 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Sliwka...pzrepraszam...niezbyt dokładnie przeczytałam Twój topik...ale te 40 kg mnie powalilo...to ile ważyłas przed schudnięciem?! Jesli Twój nick jest twoją datą urodzenia to umarłam po raz drugi... wyjaśnij mi to proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baka-ła 0 Napisano Lipiec 28, 2008 No to rachunek jest prosty skoro śliwka ważyła 59 kg i schudła 40 kilo to teraz bidulka waży 19 kilo:D:D:D. I gdzie nagle znikneła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe-he Napisano Lipiec 29, 2008 A gdzież to sie podziała nasza nioceniona śliwka ze swoimi poradami. A może już następny temat założyła i bajeruje kolejną dietą. Ciekawe ile teraz schudła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja się zastanawiam Napisano Lipiec 29, 2008 ile Śliweczka ma lat - to ważne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sliwka321 Napisano Lipiec 30, 2008 i gdzie spieprzylas???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ellinko Napisano Lipiec 30, 2008 a ja jestem chyba jakaś powalona :O zrezygnowalam już nawet z mojej obsesji jaką są słodycze, nie jem kolacji (ewentualnie jakiś jogurt czy owoc), pije tylko wode mineralną... pilnuje się, choć przyznam, ze czasem zdarzają się grzeszki typu wafelek... i nic nie schudłam :( mam dość waże 61 kg/170 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudne i chudne i nie moge Napisano Lipiec 30, 2008 Śliwka123 nie wciskaj ludziom kitu, że jeden batonik lub porcja lodów dziennie nie zaszkodzi, bo badania dowodzą, że jeden batonik dziennie to + 8kg rocznie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sliwka321 Napisano Lipiec 30, 2008 ellinko masz bardzo dobra wag nie gloduj, bo rozwalasz pezemiane materii postaw na ruch, nawet jak nie schudniesz to zesmuklejesz, nie martw sie swoja waga bo jest super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość soft Napisano Lipiec 30, 2008 Dziewczyny a jak to jest z przerwami między posiłkami z tej samej grupy??? Jeśli np zjem kanapkę z ogórkiem, to za ile mogę zjeść kolejną??? muszę czekać kolejne 4h?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sliwka321 Napisano Lipiec 30, 2008 wg montignaca chyba 3 godziny, a jak zjesz bialko+tluszcz to 4 godziny a wedlug autorki tematu to nie wiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupota Napisano Wrzesień 1, 2009 Wstawać od stołu z lekkim uczuciem niedosytu! Nie przejadać się... mianowicie jak jestem głodny to siadam do jedzenia i co ile mam nałozyc na talerz ? tyle zebym wstał dalej głodny czy jak .......? draznia mnie takie złote rady tego typu , jakis nedzny psycholog kiedys sie wypowiadał i pieprzył 3 po 3 . Juz kiedys ktos powiedział ze najlepszy sposób na chudniecie jest taki ŻP żryj połowe , wielu by schudło a jeszcze wiecej nie to ci którzy szukaja złotych srodków na nadwage czasem ich problem jest głebiej tylko ciezko im do tego dotrzec lub o tym niewiedzą. A wystarczyło kiedys przestrzegac paru zasad , duzo ruchu mniej słodyczy ... bo zeby bedą bolec .11115 milionów diet a wystarczy podczas jedzenia czegos słodkiego, tłustego itp itd podejsc do lustra i podciągnąc koszulke efekt murowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach