Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yupki

lewatywa-mozna zrobic samemu?

Polecane posty

Gość yupki

slyszalam, ze mozna kupic cos takiego w aptece. moze ktos z was korzystal? Przeraza mnie fakt, ze przed porodem ktos bedzie mi robil lewatywe albo zrobie ku... w trakcie, okropnie bym sie czula

Gość lewatywa
mimo ze zrobilabys sobie sama w domu to i tak w szpitalu Ci zrobia bo moga Ci nie wierzyc ja mialam zrobiona przed a mimo to podczas porodu tez nie bylo mi za bardzo przyjemnie :/

Gość to znaczy w jakim sensie
"nie było ci przyjemnie"? czy pomimo lewatywy przydarzyło ci się podczas porodu... no wiadomo?

Gość lewatywa
tak dokładnie nie duzo ale jednak :/ moze dlatego ze lewtaywe mialam o 11 rano a rodzilam o 22 w nocy az w koncu skonczylo sie cesarka ale nie martw sie o tym sie szybko zapomina ja jestem 4 miesiace po porodzie i juz nie robi to na mnie zadnego wrazenia poza tym bardziej sie wstydzilam tego ze po porodzie przy obchodzie muszisz wszystko pokazywac lekarz sprawdza czy odchody sa prawidlowe no masakra to dla mnie bylo ;/

Mi lekarz powiedział, że nawet jak zrobię sobie sama lewatywę, to i tak zrobią mi ją w szpitalu, bo zdarza się, że pacjentki kłamią. Ale powiedział też żebym nie ryzykowała, bo po lewatywie akcja porodowa może się tak rozkręcić, że ledwo dojadę do szpitala :)

To zalezy od szpitala,ja zrobilam sobie sama w domu i nikt mnie o to nie pytal,a robia u mnie lewatywe tylko na zyczenie pacjentki,wiec wolalam zrobic to sama,kupujesz w aptece i masz spokoj:)

Gość yupki
dla mnie to zenujace robienie przez kogos lewatywy, a jeszcze jak piszenie, ze na obchodzie trzeba wszystko pokazywac jak wyglada to okropne. Ja jak ide na fotel gin.to mam wrazenia, ze spadam na ziemie, oj nie bedzie ze mna latwo