Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAE

jak w 3dni poprawić wygląd ciała? cellulit, brzuch itp

Polecane posty

Za 3dni wyjeżdzam! i pracowałam trochę nad formą, ale teraz zostały 3 dni a ja musze jakos wyglądac w stroju kąpielowym! Moje najważniejsze wady: cellulit-widoczny gołym okiem na udach, rozstępy na pośladkach, wydęty brzuch-nie wiem czy od jedzenia czy od czego :(. Wiem, ze przez 3dni cellulit nie zniknie, ale co Wy robicie w ostatniej chwili aby ratować \"ciało\" ;)?????????

Gość ballon
przede wszystkim sie kobitko nie stresuj:) bo popatrz ile jest kobiet ktore sie nie przejmuja wygladem, i akceptuja siebie:) zaakceptuj siebie, to połowa sukcesu... za 3 dni nie zniknie cellulit, czy brzuszek...ale pewnie gdzies wyjezdzasz na wakacje. na jakas plaże tak???

Gość spoxxxiiikkkk
sa stroje kapielowe ktore maskuja nasza sylwetke...najlepiej kup sobie jednoczesciowy z jakas wiazana hustka;) tak jak napisano wyzej akceptuj siebie taka jaka jestes!!!

Gość kosmetyczkaaaaaa
idź na jakiś zabieg do kosmetyczki jesli Cię stac

kupiłam sobie dwu cześciowy ze spodenkami, aby zasłaniał rozstępy. Brzuchem nie nie stresuje, bo najwyżej go wciągne lub może nie będzie bardzo wydęty. Tak jadę nad morze. ;) Gorzej z tym cellulitem, wstyd przed znajomymi :(

właśnie skończyłam dzisiejsze ćwiczenia, w sumie 1godzina, w tym ok.10min hula hop, 30min rowerek, 20min taniec z ćwiczeniami (tańcze do muzyki tak aby ruszać wszystkimi częściami ciała). ale gorąco teraz. ;) jeszcze zrobie pare brzusków, a jutro chyba mocniejszy trening ;)

Hej! na brzuch - pij herbatę miętową, rumiankową lub weź tabletki np. Espumisan, Rapacholin możesz tez kupić Senes, na przeczyszczenie, poczujesz się lżej na cellulit balsam zabierz nad morze i wcieraj! możesz ładnie przewiązać chustę wokół bioder i zamaskować...a gdy leżysz, to sie odsłaniaj na maxa! Miłych wakacji, ciesz się ,że możesz wyjechać,....co tam defekty...

Gość sibi
e nie przejmuj się ja tez mam celulit ale mało widoczny ,tak naprawde olewam to co ludzie myślą,robie pilingi i zaczełam ćwiczyć.ktoś polecał chustke to dobry pomysł,nie bedziesz się przejmować że ktoś ci na uda patrzy.zresztą słyszałam ostatnio na forum pisała jakaś dziewczyna że dużo dziewczyn widziała na d morzem mających teraz celulit więc się nie przejmuj.ważne byś się nie stresowała a cieszyła pobytem nad morzem.co do ćwiczeń niestety efekty na partie takie jak uda i brzuch dopiero po miesiącu widać.kup może sobie jak musisz serum z eweline na celulit,ja miałam kiedyś i dobre rezultaty ale po 2 tyg dopiero.pozdrawiam

piję też herbate Vitax antycellulit ;) zaraz chyba sobie zrobię mietę. Kupiłam już chuste. tylko, ze rodzina sie śmieje ze mnie, ze mam 20lat i wymyślam itd. tak sobie myślę, że jak będę sie kąpać to woda ze solą morską chyba troche pomoże na cellulit. a moze przez te 3dni, prawie juz 2, bede sie smarowac 3x dziennie? kiedyś słyszałam, że można sie mocno posmarować ,ubrać rajstopy i ćwiczyć (bieg, taniec itd) moze to coś da?

ja sie smaruje codziennie kremem na cellulit, ostatnio Evelin 3D taki na dzień i na noc (rano bialy, wieczorem niebieski).

moze tak bardzo ludzmi sie nie przejmuje, tylko znajomymi z którymi jadę :(

Gość sibi
nie przejmuj się rodziną jak dobrzy znajomi to zrozumieja.nie lubia cie przeciez za to że masz ładne nogi czy coś tam.a z takimi kremami nie przesadzaj,ja stosuję naturalne tylko kosmetyki ale wiem że ty nie ,wiem jakie maja składy te sera więc nie wolno zbyt przesadzać bo nawet osiągniesz odwrotny efekt.a ćwiczenia w rajtkach nic nie dają,moze to dobrze działa na krązenie wtedy ale na celulit wątpię

Faktycznie dużo osób ma cellulit i to nawet na biuście! ..młode osoby.. Ktoś pisał,że zawija się folią po balsami i ćwiczy, bo wtedy lepiej sie spala...osobiście nie stosowałam... a...na wakacjach najważniejszy jest uśmiech i dobry humor! zobaczysz rozmaite matrony! spasione cielska bezkształtne...to podniesie Ci się samoocena.:classic_cool:

Gość sibi
a wiesz jak jest z tymi rajtkami,poprostu smarujesz się balsamem on sie szybciej wchłania bo przy wysiłku lub tancu krązenie jest szybsze,ale warto sie tak mordowac 3 dni

Gość sibi
no a ja mam celulit z tyłu a mój facet mi zawsze wciska kit że nigdzie nie widzi .taak akurat.ale to podbudowuje wiecie

A może spróbuj posmarować te rozstępy i uda samoopalaczem...wyrówna koloryt.Tylko dla jasnej karnacji...tak maskuję moje przebarwienia na nogach..

Gość sibi
tak piling z kawy polecam,zapażasz jak ostygnie mieszasz najlepiej z oliwa z oliwek albo jak chcesz z jakimś płynem do kąpieli.ja stosuję i mam gładszą skórę.ale nie stosuje si e go codzien

Ja przed wyjazdem ograniczam jedzenie, żeby brzuch nie sterczał..

Gość sibi
zależy chyba jakie są rozstepy bo jak jaśniutkie to opalenizna wrecz je podkreśli,chyba że ty mas sprawdzone sposoby

Gość beeeat1234
polecam korzystanie z sauny , pomaga na celulit i oczyszcza skóre , otwiera pory , spala kalorie itd

Gość werrka
mieszkam nad morzem i często bywam na plaży - większość osób to morsy. nie martw się więc, tylko dobrze baw.

Gość udawac muzulmanke
kapc sie w ciuchach typu: golf (koniecznie za duzy), na to kamizelka, spodnie, no i chusta na glowie. ....wbrew pozorom - szcesliwe to kobiety - zero stresu na plazy :D

osobiście używam Dove do jasnej karnacji..skóra ładnie się błyszczy od złotych drobinek...do tego ładna woda toaletowa i jesteś laska!!! na plaży! A dla humoru piwko lub drink ...i masz super wakacje...a opalenizna pozytywnie wpływa na samopoczucie..tylko się nie spal!!! na raka!!!

..o i zdradź, gdzie jedziesz...to będziemy Ci zazdrościć!

Gość beeeat1234
fajnie masz , chcialabym ale niestety nie jade nigdzie ..:(

Gość sibi
mozna normalnie jeść tylko najlepiej małe porcje częściej

Gość sibi
tez bym pojechała kurcze ale nie da się bo mój facet nie ostanie wolnego:( a byłam nad morzem jakieś 10 lat temu.powodzenia

no ...bywa i tak może za rok szczęście się uśmiechnie..:O:O:O