Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anjaa

Penisy na kamerkach

Polecane posty

Gość Anjaa

Co myślicie o kolesiach, którzy masturbują się przed kamerkami na czatach? Normalne czy nie?

Gość Iaromina
Jeśli mają co pokazać to ja nawet z chęcią popatrzę :) Od czasu do czasu.

Gość edy
nie

Kiedys mialam kontakt z takim facetem, zaczelo sie wlasnie od czatu, potem bylo skype. On mi pokazywal, ja patrzylam. Potem jakos tak zaczelismy normalnie ze soba rozmawiac i okazalo sie ze to naprawde ciekawy facet, a obnazal sie przed kamerka bo brakowalo mu seksu i kobiety. Nie wiem czy to normalne czy nie, ale jestem w stanie to zrozumiec jesli facet jest samotny. Najgorsi sa tacy co maja kobiety i z nimi regularny seks, a mimo to pokazuja sie na takich czatach.

Gość uważam że jest to chore
Nikt normalny nie praktykuje takich rzeczy, tylko jakieś niedojrzałe emocjonalnie pi*** i ku*** :/

nie zniesmacza mnie to jakoś specjalnie, chociaz osobiście nie weszłabym raczej w bliższy kontakt z kimś takim. Powód?? - sama do końca nie umiem tego sprecyzować :), może jakas dziwacznośc mi z tego bije ;) Czasem wchodzę na czata (nawet z moim mężem), żeby z cekawości zobaczyc, co jest na kamerkach - bywa zabawnie :D

Gość mi się podoba
Klaudka ,to Ty masz męża?...a to niespodzianka...

Gość mi się podoba
a jaki to czat zawiera takie bogactwo męskich widoków?

Gość a co sądzicie o tych
którzy robią to ze stałą partnerką kiedy są w dłuższych delegacjach i nie mogą robić tego w realu?

"Klaudka ,to Ty masz męża?...a to niespodzianka..." a to niby czemu taka niespodzianka??? Nie "wyglądam" na mężatkę?? ;)

Gość mi się podoba
podobno wyglądasz uroczo w realu,ale wydawało mi się ,ze jesteś wolna...ah...to dlatego komiczne nie ma u Ciebie żadnych szans i może sobie jedynie pomarzyć...heheh

"podobno wyglądasz uroczo w realu" to mężatki nie mogą być urocze??? ;) :) co do komicznego - ale on nigdy nie próbował mieć u mnie "szans" w kontekście, o jakim piszesz :) To wyobraźnia kafeterii ;)

Gość mi się podoba
ale Klaudko,Ty jesteś w czołówce najładniejszych dziewczyn na kafe...takie chodzą słuchy ale to dobrze,że jesteś mężatką ;)

Gość mi się podoba
co do kontekstu...no nie wiem ..komiczne dzisiaj się chwalił,że miał coś około setki babeczek....

\"komiczne dzisiaj się chwalił,że miał coś około setki babeczek....\" ciekawe w ktorym temacie?? :D:D:D

Gość lato lato wrocilo
dla mnie to nie jest normalne i nie chcialabym takiego faceta. balabym sie po rpostu. dla mnie to jakis dewiant jest i zboczeniec, a od takich lepiej trzymac sie z daleka, bo tylko psychike mozna sobie zepsuc .

Gość a miałeś ich naprawde setke
komiku? bo to strasznie duzo