Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotty123

Brzydka cera w trakcie owulacji

Polecane posty

Gość dotty123

Podobno w czasie owulacji kobieta pięknieje... a u mnie jest wręcz przeciwnie :O Już kolejny cykl z rzędu zmagam się z tym badziewiem (wczesniej tak nie było). Robią mi się paskudne skupiska dziwnych pryszczy na brodzie i przy uszach, a nawet w uszach i za nimi!!! :O Do tego bolą mnie jajniki, nie mówiąc juz o obfitej, niby naturalnej w tych dniach cyklu (?) wydzielinie z pochwy :O A jak jest u Was? Czy tylko ja obserwuję takie dziwne zjawisko "wypryszczenia" w czasie owulacji? Czy jak zacznę brać tabletki anty, to nastąpi poprawa?

Gość kie ka
ja mam dokladnie to samo :/ od owulacji wyłażą mi na brodzie takie gule które bardzo długo się goją ,przy uszach są to bardziej takie gródeczki ,od jakiegoś czasu mam też to na policzkach.Najlepiej cera wygląda po okresie zaraz...nie wiem jak temu zaradzic

Gość dotty123
A co robisz z tymi pryszczami? Bo ja niesttey wyciskam - nie mam cierpliwości, żeby czekac, aż zejdą, a same schodzą baardzo długo. No i teraz siedze w domu cała powyciskana zamiast korzystać z życia :( Koło uszu tez mam własnie takie grudki, czasami nawet swędzą, co jeszcze bardziej mnie dobija. Byłaś z tym u dermatologa, ginekologa lub endokrynologa?? Ja się chyba wybiorę, bo z każdym cyklem jest coraz gorzej. Ile masz lat?

Gość kie ka
też wyciskam :/ z tym że te na brodzie przez długi czas są takie nie do wyciśnięcia ,nic sie z tym zrobić nie da ,taka czerwona gula pod skorą,te koło uszu też swędzą czasem.Jeden cykl jest okej ,a inny tragedia :( byłam u ginekologa w innej sprawie to sam zaproponował ze moze mi dać diane na cere ale nie chce sie tym truć jak nie znam dokładnie przyczyny.Na pewno trzebaby zbadać poziom hormonow

Gość Arbuzowa pestka
ja tez tak mam dziewczyny :( zawsze tydzien,dwa przed okresem zaczyna sie atak pryszczy,skora sie swieci,jest tlusta... nawet mycie twarzy zelem z peelingiem 2 razy dziennie nie pomaga..