Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megggan

Ciąża...? To chyba niemozliwe?!

Polecane posty

Gość Megggan

Cześc. Mam pytanie. Uprawiałam seks 27 czerwca, a dzisiaj, czyli 24 lipca wykonałam test ciążowy o nazwie BOBO-TEST. Pokazał jedną kreskę w polu C, czyli wykazało, że w ciąży nie jestem. Jednak: a) czy test mógł się pomylic? b) czy ew. ciąży mógłby po tym czasie nie wykazac? Czy mam zrobic jeszcze jeden test innej firmy, żeby się upewnic? Warto w ogóle? Zaznaczam, że miałam okres, jednak odbył się on tydzień wcześniej niż zazwyczaj, czyli 13 lipca. Z góry dziękuję Wam za pomoc i pozdrawiam.

Gość przestań nie jesteś w ciąży
:O

Gość Megggan
Tak uważasz....? Mam nadzieję, że masz rację.

Gość Mamusiazucha
Bobo test jest niezwykle czuły, ja go robiłam o 16 i od razu wyszły 2 piekne kreseczki!

Gość przestań nie jesteś w ciąży
no proszę Cię... miałaś już @ i test negatywny... przecież te przypuszczenia są całkowicie bez sensu...

Gość Megggan
Mamusiazuch, to gratuluję =). Oczywiście, jeśli byłaś na to gotowa =). Ja niesttey nie jestem, dlatego mam nadzieję, że test się nie pomylił. A nie za wcześnie go zrobiłam?

Gość dziewczyno dostałaś już okres
test negatywny i nadal masz wątpliwości???????

Gość Megggan
No wiem, że.... Ale test się myli czasmai, nie?A okres dostałam tydzień wcześniej. a dotąd miałam w miarę regularny...

Gość czarna woda
Jezeli dostalas juz okres to na pewno nie jestes w ciazy. gdybys go dalej nie miala to moglabys sie martwic, ale ty juz go dostalas i nie ma znaczenia czy wczesniej czy pozniej. takze na pewno nie jestes w zadnej ciazy.

Gość Megggan
Dzięki, czarna woda. Czekam na następny okres, ma się pojawic koło 10 sierpnia, także... Ale mam pytanie: nie za wcześnie zrobiłam test?