Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keira L

Czy jest taka możliwość..prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Keira L

Czy jest możliwość, że po rozpoczęciu współżycia odczuwa się bóle owulacyjne? Wcześniej nic mnie nigdy nie bolało, cykle niemal idealne. A teraz bolą mnie jajniki, czuje jakby miały wielkość piłki tenisowej conajmniej. Robiłam testy ciążowe wyszły negatywne. I mniejwiecej wczoraj przypadałby środek cyklu-czyli owulacja. Czy te bóle mogą być związane właśnie z nią? Ide do lekarza w przyszłym tygodniu ale to nie daje mi spokoju.

Gość nikt nie pomoze

Gość kaaaska
myślę ze moga one byc zwiazane wlasnie z owoluacja , bo sama tak miałam ;) nie martw sie

Gość Keira L
Ale czy to jest aż taki ból? wczoraj bolał mnie prawy-kłucie. Dzisiaj z kolei po lewej -takie wzdecie jakby tam był balon jakiś..

Gość Keira L
Raczej sie nie strułam..dzis juz mnie nie bola wiec jesli to nic innego to pewnie przez owulacje. Tylko zastanawia mnie, że zanim zaczełam współzyc to nigdy nie odczuwałam żadnych bóli, nawet okresy gładko przechodziłam, a teraz mam juz bolesne:(

Z tego co wiem to seks nie ma wpływu na funkcjonowanie jajników. Chyba że zaczęłaś zażywać jakieś hormonalne środki antykoncepcyjne...

Gość Keira L
Nie zażywam żadnych środków hormonalnych..