Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upkujemy Napisano Lipiec 24, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnMarie 0 Napisano Lipiec 24, 2008 zdradz nam Kochana gdzie wyjezdzasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a terrazz jjaaa Napisano Lipiec 24, 2008 my tęsknić za Tobą nie będziemy :D:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 24, 2008 ...chcę wyjechać na wieś dojrzałe śliwki z drzewa rwać... na na na :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W imię Ojca i Syna i Ducha Napisano Lipiec 24, 2008 Świętego! Krzyżyk na drogę i amen! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 24, 2008 dzięki i czego jeszcze? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poziomeczka eczka Napisano Lipiec 24, 2008 śliwki bywają zdradliwe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 24, 2008 ...sraczopądne? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 macie ostatnią szansę na życzenie mi udanego urlopu wspaniałego wypoczynku, wypięknięcia i schudnięcia (rower) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hej D Napisano Lipiec 25, 2008 pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 25, 2008 No życzę ci tego.. Wróć wypoczęta.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krem do twarzy Napisano Lipiec 25, 2008 Ciesz sie tymi 2 tygodniami bo niedługo znowu wracasz do szkoły z plecaczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleocochodzi 0 Napisano Lipiec 25, 2008 życzę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Luśka z plecaczkiem... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 :D:D:D no... chciałabym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 jak ja się nie lubię pakować... moze mnie ktoś wyręczy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrinne 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Ja z chęcią, bo to uwielbiam:D Do zobaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 jeszcze tu jestem choć siedzę na walizce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wieśniaczka Napisano Lipiec 25, 2008 nie wiedzialam ze spodziewamy sie tak zacnych gości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 uwielbiam wieś...;) i pianie kogutów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Lipiec 25, 2008 wszystkiego naj.... Lusiu. czy z tej okazji na Zoliborzu odbeda sie jakięs uroczystosci , festyny itp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketa 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Udanego pobytu!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 zdecydowanie tak józiu wszak jestem honorowym obywatelem tejże dzielnicy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponawiacz Napisano Lipiec 25, 2008 a na bilet masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 dzięki :) bilet już mam jestem zapobiegliwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ponawiacz Napisano Lipiec 25, 2008 a podpaski ? bo w GS moze nie być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znam kilka dziewczyn Napisano Lipiec 25, 2008 a laremid, loperamid i inne masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 :D w wiejskim sklepiku jest WSZYSTKO również wypozyczalnia szklanek co by taniego wina bezpośrednio nie wciągać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znam kilka dziewczyn Napisano Lipiec 25, 2008 tanie wino to tylko z plastikowego kubka za 10gr sztuka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach