Gość lllllluuuuuuuusesityta Napisano Lipiec 25, 2008 gaj mi swoj nick i haslo plis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Lusia jadż ! nic nie bojaj! mimo wszystko lepiej sie witac niz żegnać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znam kilka dziewczyn Napisano Lipiec 25, 2008 jak nie wyslesz nam pocztowki to mozesz nie wracac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 nick masz :D a hasło? 1804 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 25, 2008 to lecę bo jutro wstaję o świcie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Lipiec 25, 2008 Życzę udanej podróży, chciałam jednak dodac,że ja również uwielbiam wieś, a już na pewno srogie koguty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Lipiec 25, 2008 możliwe , że na wsi pieknej trafi Ci się szatan nie kogut. zdrowka i miłosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach