Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollla1402

Jak mieć ładną cerę na swój ślub - mam miesiąc

Polecane posty

Gość karollla1402
podzielcie się odświadczeniami. Wiem, że bardzo trudno zaleczyć taką brodę w miesiąc ale może jest jakiś sposób???? Jeśli coś wiecie na ten temat będę wdzięczna z apomoc. Pozdrawiam ;-))

Gość kjgg
olejek herbaciany?

Gość cytrynada
PROACTIVE . sa takie kosmetyki w USA. To nie leki , raczej dermokosmetyki. Dosyć drogie, ale warto stosowac serie , tzn. żel-peeling do mycia + tonic + krem nawilzający + maseczka co kilka dni. Mój syn miał straszne problemy z tradzikiem, wiele lat walczył. Kuracje wielomiesieczne antybiotykami , maści itd... Aż ktos mi to polecił i pomógł sprawadzić . On to zastosował + dobra , sprawdzona kosmetyczka. Juz po tygodniu była poprawa. Byłam w szoku ! polecam Ci ta serie. Powinnas sie zmieścić w kwocie 200 zł ,m oze 150 zł , bo teraz dolar tani. Ale jak przestaniesz stosowac problem wróci. Moze znajdz sobie jakieś wiadomosci na ten temat w internecie. Te kosmetyki oparte sa na naturalnych glinkach. Powodzenia!

Gość karollla1402
A dzisiaj znowu gorzej, chyba się zabiję...............

karollla1402 mam 31 lat a tradzik pojawil sie u mnie w wieku 28lat bodajze. Nigdy wczesniej nie mialam problemow. Za soba mam peelingi kwasem migdlowym, mikrodermabrazje, antybiotyk tetralysal, zel duac, skinoren, differin i obecnie isotrexin. wspomagajaco wit. PP a wczesniej bralam silice przez trzy miesiace. tradzik wywolala u mnie wit. B12. krem z kwasem AHA to Alpha Hydrox 12% AHA Souffle nie stosuj wszystkiego na raz tylko trzymaj sie zalecen lekarza :)

Gość Lennyk162
może idź na oczyszczanie do dobrej kosmetyczki? mi to pomogło. ❤️

Gość włśnie chciałam to zaproponowa
ć. Dobra kosmetyczka. Czyszczenie, potem jakies maseczki ,zabiegi, może kwas jakis? Znacie może jakiegos dobrego dermatologa w wawie w przychodni na ubezpieczenie ? Pozdrawiam

Gość może rób sobie codziennie lewa
tywę ;) nie żartuję ,to dobrze oczyszcza jelita i może oczyści skórę

Gość Świeżo upieczona mężatka
Hej:) Dopiero teraz trafiłam na to forum...i moja wypowiedź pewnie już Ci nie pomoże..ale napiszę to, bo zawsze ktoś może na to trafić. Otóż ja jeszcze nie dawno miałam podobny problem!!! Brałam ślub pod koniec sierpnia i wiem co to znaczy mieć problem ze skórą i wszystkim co a niej wyskakuje. Ale zastosowałam TO i powiem szczerze, ze cerę miałam ślicznutką, jak nigdy dotąd, naprawdę byłam bardzo szczęśliwa, nie wiedziałam, żę będzie tak cudownie. A co to jest..już mówię. Otóż w życiu bym nie pomyślała,że to pomoże a przy okazji nie zaszkodzi. Mam tu na myśli czysty spirytus. Ale nie taki..ogólnie dostępny w sklepach, czy też salicylowy. Jest to specjalny medyczny spirytus, stosowany np. przez chirurgów do mycia rąk, do dezynfekcji. Jest naprawdę rewelacyjny, wysarczy go stosować przed snem jak tonik przecierać delikatnie twarz, idealnie oczyszcza, w żaden sposób nie podrażnia i nie wysusza cery, natomiast wszelkie niedoskonałości są od razu wysuszone!!! Nie wiem gdzie można go dostać:( Musicie w aptekach popytać...ja mam od taty. Naprawdę polecam. Rewelacja!!!

Gość kaaamilla
laffdghh Boż nareszcie. Ktoś zna tego dermatologa. Czy podałabyś mi adres do niego, bo ciągle o nim słyszę, ale nikt nie zna adresu.;/;/;/ Z góry dziękuję..