Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoproszeopomoc

ODWOLANIE STUDIA ...

Polecane posty

Gość bardzoproszeopomoc

Nie dostalam sie na studia ;/ Czy ktos odwolywal sie z Was od decyzji komisji rekrutacyjnej ? Bylam przekonana ze sie dostane, a tu klops ... progi punktowe byly chyba wyzsze niz w zeszlym roku ;/ W sumie to jak dzwonilam do dziekanatu panie nie potrafily powiedziec mi jakie sa progi i ile osob zostalo przyjetych ;/ Macie jakis wzor odwolania (jak nie nic sie ni estanie sama naskrobie) ? Co powinnam zabrac odwolujac sie od decyzji ?

Gość piiiipiii
przy obecnych rekrutacjach na wiekszosci uczelni nie ma czegos takiego jak odwolanie, na wielu stronach jest napisane ze podstawa przyjecia sa punkty uzyskane z matury i jesli cie nie przyjeli mialas ich po prostu za malo, wiec nie ma sensu sie odwolywac bo to nic nie da

Zapytaj w dziekanacie, niektóre uczelnie mają jakieś formularze. Inne znowu mają druki na jakiekolwiek podanie, tylko treść musisz wpisać. Możech chyba też napisać sama, nie widzę większego problemu. Ważne, żeby było napisane poprawnie, bez błędów i rzeczowo.

Gość bardzoproszeopomoc
AE w Katowicach ;/

Gość ja się dostałem z odwołania
na AE Katowice :) pisz odwołanie ! co prawda to było trzy lata temu ,ale już przy nowej maturze ;)

Gość bardzoproszeopomoc
OOOO jak milo :) Jestes jeszcze ? Mozesz mi powiedziec gdzie zlozyc podanie, do kogo pisac itp ? Chce jechac jutro na uczelnie i chce miec wszystko przygotowane :)

Gość Jokolonowa
Taa... nie ma jak w dzisiejszych czasach pewniaki skladaja podanie tylko na 1 kierunek, wierzac, ze sie dostana :P a tu taka niespodzianka. Ja zarejestrowalam sie do 5 uczelni, dostalam sie na 1 :P i nie dlatego, ze zle napisalam mature... Jesli na 60 miejsc jest 753 osob chetnych to wiele mowi za siebie :/ masakra jest w tym roku...

Gość bardzoproszeopomoc
Moja droga dostalam sie jeszcze na 1 uczelnie, ale nie chce na niej studiowac ... wiec daruj sobie ...

pisałem do wydziałowej komisji rekrutacyjnej . Odwołanie składałem w rektoracie , już teraz nie pamiętam dokładnie gdzie :( W każdym razie dziekanat tym się nie zajmował . Oczywiście panie w rektoracie powiedziały ,że to nie ma sensu ,ale jak chcę to moge złożyć :p no proszę i teraz zacznę 4 rok :D

Gość bardzoproszeopomoc
Dziekuje 🌻 Jeszcze jedno pytanie :) Skladales to odwolanie po tym gdy dostales list ze nie zostales przyjety ... czy po ogloszeniu wynikow np. w internecie ?

upsss . odwołanie do uczelnianej komisji rekrutacyjnej ;) od decyzji wydziałowej komisji rekrutacyjnej :) życzę powodzenia , próbować zawsze można 🖐️

składałem po otrzymaniu listu o nie przyjęciu mnie na studia ( wtedy jeszcze nie było internetowej rekrutacji) ,pojechałem tam na drugi dzień i zacząłem im wiercić dziurę w brzuchu :D

Gość bardzoproszeopomoc
No ja jutro pojade :) najwyzej panie, powiedza mi zebym czekala na list :p A zabrales tylko odwolanie ?

tylko odwołanie :)

Gość piiiipiii
PRZY NOWEJ MATURZE NIE MA ODWOLAC wyraznie jest to napisane na str gdzie mozna sie logowac

Gość bardzoproszeopomoc
Moja droga ... wez nie zabieraj glosu w moim temacie bo nie chce mi sie dyskutowac z osoba, ktora nie ma racji ;/ Odwolac mozna sie zawsze !!! Gwarantuje nam to PRAWO O SZKOLNICTWIE WYZSZYM !!!

Gość obejrzyj film dokumentalny
pt "sekret" moze wiele zmienic w twoim zyciu obejrzyj ten film

Gość do bardzoproszeopomoc
Masz racje mozesz sie odwolywac.