Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalka z lasu

wet za wet ... a po co

Polecane posty

Gość rozalka z lasu

tydzien temu moj facet powiedzial, ze szykuje sie ognisko w jego pracy, tzn kolega z pracy robi u siebie na dzialce. mowi ,ze chce ze mna pojsc. w srodku tygodnia napisal, ze sie nawali na tym ognisku. no ok, pomyslalam. tyle jego. ma byc to ognisko rzekomo w piatek (hm, czyli dzis). teraz mi pisze, ze zobaczymy sie w niedziele. nie wytrzymalam. ja rozumiem, ze poczul, ze woli isc sam. ale po cholere mi truje dupe i cos obiecuje, planuje. odpisalam, ze jade na caly lykend do brata. wiec sie nie zobaczymy. jak mnie wkurza takie planowanie, obiecywanie ... i nic z tego. to sie posunelam do prymitywnej metody wet za wet. zamiast mu nawrzucac, co ja mysle o tych jego pseudoplanach. fakt jest jeden - nie zobaczymy sie. a widzimy sie stosunkowo rzadko. wkurza mnie, bo on praktycznie nie spedza ze mna czasu. a ja strzelam focha ... i tez nie chce sie z nim widziec. bosko

alez wy macie problemy.o rany Boskie!!!musicie nawiązac dialog.Jan Paweł IIzawsze nawiązywał do dialogu.

No i widać było ten \"dialog\" jak się na chama cisnęli do krajów gdzie chrześcijaństwo nie jest główną religią :/