Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie upic

Dajcie mi wodki aby utopic smutki

Polecane posty

Gość chce sie upic
z poprzednim dupkiem bylam 2 lata i chorowalam po nim tez dwa lata, schudlam 15 kg, zaczelam palic fajki przeszlo i przysieglam sobie ze nigdy wiecej i dupa:(

Gość mi tez
czarna woda... rozumiem Cie... u nas to juz przegiecie:-o "ale czemu ten d**ek co go teraz kocham nei kuma ze ma kochac mnieee" goldenflower, szczegolny odlot jak to jest po slubie :-o:-( 😭

Gość mi tez
chce sie upic... jak Cie rozumiem... tez chcialabym miec wreszcie jakis spokoj...

Gość chce sie upic
mi tez- brak slow:(

heh sie domyslam :O ja mam 25 i zajebscie sie ciesze ze nie wyszlam za tamtego... tez sobie myslalam ze ja to juz o zyciu tyyyyyyyyyyle wiem i juz mnie nic nie zaszkodzi i sie okazuje ze zyc nie moge bez takiego jednego a znam go z 10 lat, teraz nagle sobie uswiadomilam ze go kocham ale mam nadzieje ze mi przejdzie niebawem ta "milosc" :O:O

Gość czarna woda
U nas to bardziej problemowa strona jestem ja:(( On jest kochany, ale w pewnych sprawach moglby miec troche wiecej inicjatywy i stad czasem ja wybucham. Choc ostatnio staram sie kontrolowac.

Gość mi tez
ja nie wiem czy chce jeszcze kochac...:-( 😭

Gość chce sie upic
kurwa inna pozna faceta, zalozy super rodzinke i zyje szczesliwie a inna zjada odpady do konca zycia:(

Gość mi tez
mam 28 lat i watpie w wszystko...

Gość czarna woda
mi tez - ja mojego kocham bardzo i ponad wszystko i ogolnie nie wyobrazam sobie zycia bez niego i wlasnie dlatego potem jak sie wykloce to troche zaluje, ze tak na niego napadam.

Gość czarna woda
Samotny Europejczyk wypad stad

Gość chce sie upic
po 1 zwiazku mowilam sobie: nigdy wiecej i wchodzac do 2 zwiazku bylam bardzo ostrozna, mniej ufna, calkowicie inna a po 2 zwiazku to juz jestem wrakiem i moze za 7 lat poznam kogos ale wiem, ze nigdy sie juz nie zaangazuje i nie zakocham po uszy:(

Gość mi tez
chce sie upic rozumie co czujesz.. zycie jest do bani... szczegolnie faceci:-o my jeszcze jestesmy razem, ale niedlugo, kolezanki sa wazniejsze:-o

Gość chce sie upic
mi tez-jestes mezatka?

Gość mi tez
czarna woda zazdroszecze

Gość mi tez
tak

Gość czarna woda
no ale wlasnie wsciekam sie czasem w sumie bardziej z mojej winy i potem jest mi zle:((

Gość mi tez
glupia jestem

Gość chce sie upic
wlasnie obracam pierscionek zareczynowy w reku i rycze, niby sama zerwalam ale juz nie moglam, byl taki inny, chlodniejszy, unikal tlumaczen, wiecznie tylko: bedzie dobrze, dobrze, dobrze ale jestem zalosna:( odeszlam bo sadzilam ze go to otrzezwi a ten olal mnie calkowicie a ja wpatruje sie w pierscionek i rycze:( nawet juz nie odbiera tel, cchialm pogadac...

Gość chce sie upic
zaniedbuje cie?

Gość chce sie upic kochanie
jak to wrakiem jestes piekna i mloda

Gość czarna woda
Nie zaniedbuje ale sa sprawy w ktorych moglby sie wykazac wieksza wola i inicjatywa a pozostaje troche bierny:(( A ja ze jestem impulsywna wsciakam sie bardzo szybko.

Gość mi tez
chce sie upic podobnie u mnie, chcialam zeby otrzezwial z kolezankami, to stwierdzil, ze to koniec:-o piersionek zareczynowy i obraczke jeszcze nosze:-( tak im sie jest naiwniejszym, tym bardziej dostaje sie w dupe:-(

Gość chce sie upic kochanie
widzisz a laski sie smieja z romantykow to lepiej zwykly cham

chce sie upic... musisz dac mu czas... wie czemu odeszlas? a poza tym brutalne: jesli cie kocha to bedzie walczyl o ciebie - jesli nei to nie jest ciebie wart

Gość chce sie upic
mam 28 lat i przeciez chce kiedys zalozyc rodzine ale zanim sie pozbieram to beda 3 lata ...zanim komus zaufam kolejne 3 zanim kogos poznam to moze 5 a wtedy juz bedzie za pozno na dzieci jestem beznadziejna:(jeszcze obracam pierscionek:(