Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazzee

ucieczka krowy z rzezni---na ratunek jej...

Polecane posty

Gość jazzee

..ratujmy biedną krowę..bohaterkę..która przez szaloną ucieczkę prawdopodobnie ocali swe życie...jej ratunkiem zajęła sie fundacja viva..podaje linka do ich strony poczytajcie i wyslijcie chocby 2 zlote........ocalmy tej łaciatej MUUUU ZYCIE....NIECH SIE PASIE NA ZIELONEJ łąCE DO KONCA SWYCH DNI... http://www.viva.org.pl/index.php?&id=19&backPID=19&tt_news=268&cHash=2d744221fb

Gość jazzee
..O BOZE...BIEDNE ZWIERZęTA..SKURWIEL MA NAWET W OFERCIE SKóRę ZE SWIEZO URODZONEGO CIELACZKA..TAKIEGO TO BYM TYLKO...................

Gość jeju ludzie a mysleliscie
że skad się bierze miesko ktore wcinacie? 😴

Gość jazzee
...NIE JESTEM WEGANEM..JEM MIęSO..ALE WIEM ZE TAKI ODRUCH OBRONNY ZWIERZęCIA POWINIEN BYC DOCENIONY..TA KROWA PODJęłA HEROICZNA PRóBę OCALENIA I NALEZY JEJ SIE WYBAWIENIE...

Gość jazzee
..n ratunek krowie c.d. na profilu krowy na naszej klasie( wiem ze to troche niedorzeczne, ale jesli ma jej to pomoc) mozna znalezc link do petycji do prezydenta....ratujmy....

Gość ofe rma
nie jest potrzebna petycja do żadnego prezydenta. to tylko krowa. ma swoją cenę i można ją po prostu kupić. jak jesteście tacy dobrzy to ją kupcie i dajcie jakiemuś rolnikowi z zastrzeżeniem że nie wolno mu jej sprzedać ani zabić. niech se ją doi i trzyma. jak dostanie za darmo to pewnie się zgodzi. krowa nie kosztuje dużo. http://www.igrt.pl/krowy_mleczne.html zróbcie zbiórkę kasy i po problemie. ja uważam że to bzdura. ta krowa w momencie urodzenia miała przeznaczony taki los. zresztą tylko dlatego się urodziła. chciałbym żeby dało się uśmiercać zwierzęta bezboleśnie i bez ich świadomości ale takiego sposobu nie ma o ile chcemy je jeść. a każde zwierze się boi śmierci. ma instynkt samozachowawczy więc stara się bronić lub uciekać. to nie jest żaden wyczyn tylko błąd człowieka że na ucieczkę pozwolił.

Gość jazzee
.przede wszystkim petycja jest potrzebna..bo nie wiem czy doczytalas jest jakis przpis ze jak raz zwierze wjedzie do rzezni to juz nie moze wyjechac ..jakies przepisy sanitarne..co z tego ze ona nawet nie weszla na teren zakladu..