Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parsifal

Dlaczego kobiece ciało tak bardzo intryguje mężczyznę?

Polecane posty

Gość Parsifal

Jak sądzicie?

Gość biolozka
to dla dobra gatunku - wprzyrodzie nic nie ginie bo w końcu kogo ma zapładniac i przekazywać geny dalej?

Gość killerecz czjka
Nie tylko kobiece! Tylko właśnie zadbane kobiece ciało! A dlaczego? Bo zadbane!!! :P

Gość lemoniada ma
nie intryguje !! chodzi tylko o jedną rzecz do kotej mozna je wykorzystac :classic_cool:

Gość Parsifal
E tam, nie można wszystkiego tłumaczyć matką-przyrodą.

Gość biolozka
ale taka jest prawda - to instynkt:) pozdrawiam

Gość Parsifal
Jest sporo i mężczyzn zadbanych. Ale normalny facet się męskim ciałem nie ekscytuje.

Gość killerecz czjka
Geja szukasz?

Gość Parsifal
Dziękuję, Biolożka. Jednak przecież nie koniecznie facet, którego zafascynuje ciało kobiety, od razu się na nią rzuci. W najlepszym przypadku obejrzy ją sobie z przyjemnością a często nawet wzroku wyżej nie podniesie.

Gość a jak bardzo
intryguje, Parsifal?

Mnie wczoraj partner powiedział że dla faceta najważniejszy jest wygląd partnerki tzn. musi być szczupła, ładnie ubrana (buty na obcasie i krótka kiecka mile widziane) oraz najlepiej żeby była opalona! Jak to jest to jest miłość, sex, pożądanie i w ogóle... Ten sam facet ma kobiete która jest budowy normalnej, ubiera się różnie, przeważnie wygodnie i w zależności od nastroju, a opala się od wielkiego dzwonu (bo ma jasną karnację i mnuuuustwo piegów na twarzy). Miłość, sex i pożądanie jest już od paru lat...

Gość Parsifal
Intryguje ogromnie. :-) Powiem Ci jednak coś, co Cię może zdziwi. Im bardziej zakryte, tym bardziej intryguje. :-)

Gość Parsifal
Partner od czego?

Gość vcxe
intryguje zeby sie rozmnazac. Kobiece cialo wcale nie jest takie niesamowiete . PO prostu natura sie odzywa , a gdyby cie brzydzilo to niechcialbys włozyc. PO prostu meski mozg reaguje na to w ten sposob , ze mu sie podoba . Dla Lwa cialo lwicy jest interesujace . To kwestia biologi.

Gość a jak bardzo
nie dziwi :) tajemniczość powoduje uaktywnienie się wyobraźni :)

Gość Parsifal
Słyszałeś coś o doznaniach estetycznych? Kobiece ciało jest po prostu piękne.

Gość Parsifal
No może nie u wszystkich facetów. Zaryzykowałbym tezę, że raczej u mniejszości. Bo niby skąd taka liczba kobiety i dziewcząt paradujących po świecie w miniówach?

Gość pytanie mam chyba w temacie
a czy intryguje tylko ciało? intrygującym doznaniem estetycznym może być również spotkanie intelektualne... Czy, żeby takie zaistniało, najpierw musi wystąpić zainteresowanie fizycznością?

zapomniałeś zaznaczyć, ze kobiece, nie starsze niż 30 letnie ciało przynajmniej tak by wskazywała lektura tutejszych topików

Gość Parsifal
Nie tylko ciało intryguje. Zamknięty w kobiece ciało intelekt jest także ogromnie intrygujący. Tym bardziej, że oba elementy - fizyczność kobiecego ciała i intelekt występują w "jednym zestawie".

Gość Parsifal
Istotnie, zapomniałem, Palola. Ale uważna czytelnicza, taka jak Ty na przykład, doskonale wie, w jakim duchu należy odczytywać przedstawioną przeze mnie tezę. :-)

Tak, jestem uważną czytelniczka polskiej kafeterii daruję sobie osobisty komentarz, żeby się nie powtarzać jeżeli jednak kogoś to interesuje to polecam topik o starych babach po 30 tce, 19 stron bezsensu w kilka godzin, tzn. z wyłączeniem komentarzy moich. Brata niedźwiedzia i Nefrytowej kotki przynajmniej jeśli chodzi o te trzy strony, które przeczytałam :)

Gość Parsifal
Palola, co się tak ciskasz? Czy ktokolwiek jest winien upływowi czasu, który w sposób bezwzględny dotyczy kobiety, czyniąc z pięknej, młodej dziewczyny, pochyloną do ziemi staruchę?

Gość a jak bardzo
mężczyn upływ czasu nie dotyczy? ;)

Gość Parsifal
Dotyczy inaczej. Mężczyzna po trzydziestce, mężczyzna po czterdziestce, osiągają najlepsze męskie cechy. Są w takim wieku szczególnie atrakcyjni dla kobiet. :-)

Nie wiesz, o czym piszę tamten dotyczy czegos innego, a moje komentarze maiły na celu wskazanie na to, że w Polsce ludziom brak podstaw kultury i społecznego obycia, to, o czym Ty mówisz to oczywista oczywistość, na upływ czasu nikt nie ma wpływu i ja się wcale z tego powodu nie "ciskam"

Gość Parsifal
To pisz nieco prościej, Palola, żebyś potem nie musiała tłumaczyć, co chciałaś napisać. :-)