Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaziladzika

nie lubie i tyle

Polecane posty

Gość Kaziladzika

nie lubie wesele i po postu nie chodze na nie - jak wytlumaczyc chlopakowi ze nie chce isc bo on normalnie nie rozumie jak mowie - dla niego to cos dziwnego, obraza sie i krzyczy ze nie chce isc, ze sam ma isc, ze dziwna jestem itd - co mam mu pwiedziec zeby zrozumial?

Gość Kaziladzika
upuje

Gość Kaziladzika
no owiedzcie cos

Gość Kaziladzika
no i na co mni to?

Gość ellap
Zawsze trzeba iść na kompromis.

Gość moj chlopak nie lubił wesel
a ja lubiłam.chodzil jednak. na wesele nie wypada isc samemu, idz z nim, nie badz taka,

Gość vevericka
no to idz na chwile chociaz, potem nikt nie zauwazy ze poszlas, a chlopak w tym czasie znajdzie sobie kogos do rozmowy i tanca...

Gość rozanne
teraz na wesela nikt samemu nie chodzi bo wie że będzie mu trudno znaleźć partnera/kę do zabawy. Chyba dla swojego chłopaka możesz to zrobić i iść z nim na to wesele, sam ma iść? Poświęć się dla niego!!!

A może byś wolała, żeby zamiast ciebie, zaprosił na to wesele jakąś sympatyczną koleżankę, i zajebiście się z nią bawił? Bo ja na jego miejscu tak bym zrobiła. Na wesele, gdzie się tańczy, nie idzie się samemu, tylko z osobą towarzyszącą. Pomijając fakt, że jesteście ze sobą, więc nie strzelaj fochów że nie lubisz wesel i nie pójdziesz, bo to twój facet i jakąś lojalność wobec niego jednak powinnaś wykazać, nie uważasz?;)

Gość porucznikowa
A nie możesz tego dla niego zrobić ? Oczywiście z zaznaczeniem "robie to tylko dla ciebie " :P Ja tez wesel nie znoszę i unikam, ale jakby mój chłop chcial, to już bym przemęczyła, to w końcu nie co tydzień, tylko raz na dlugi czas taka impreza