Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana20latka

kiedy test zrobic najlepiej

Polecane posty

Gość załamana20latka

boje sie ze jestem w ciazy:( a nie chce byc:( kiedy zrobic test ciazowy, jestem 9 dni od stosunku, a na opakowaniu testu pisze ze wykrywa 2-3 dniowa ciaze

Gość unaka
to rob teraz , najlepiej z rana

Gość załamana20latka
wykrywa 2-3 dniowa ciaze ale od ZAPŁODNIENIA a nie od stosunku:) moim zdaniem zrob najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki:) a jak nie mozesz wytrzymac to przynajmniej 14 dni od stosunku. bo zapłodnienie moze trwać nawet do 7 dni, ale pocieszam ze w ciaze nie jest tak łatwo zajsc

Gość szczesliwaaaa19
nie rob teraz testu, poczekaj do @.... najlepiej zrob test strumieniowy bo jest dobry:) własnie rano robiłam ten tescik;) płytkowy jest dobry ale strumieniowy kosztuje troszke wiecej

Gość taka o
szczesliwa19 i jaki wynik?

Gość do szczesliwaaaa19
jestes w ciazy???

Gość szczesliwaaaa19
hehe wiem ze niektorzy chca byc w ciazy:) ale ja NA SZCZESCIE nie jestem:) normalnie tak sie ciesze ze ho ho;) dopiero zaczynam studia wiec ciaza nie wskazana:) ii do załamanej20latki: w ciaze serio nie jest tak łatwo zajsc...

Gość załamana20latka
ale u mnie było tak: kochalismy sie w ostatni dzien miesiaczki... nie bylo wytrysku, trwało to chwile no ale wszytsko jest mozliwe:(

Gość szczesliwaaaa19
tak to fakt ze wszystko jest mozliwe.... ale to zalezy od długosci cyklu, bo w miesiaczce zazwyczaj sa dni nie płodne ale tak jak ja mam 25 dniowy cykl i mam wtedy dni płodne;) to zalezy własnie od cyklu jak długo trwa...

Gość buaha
nie było wytrysku nie ma ciazy:)

Gość dupeczkkkkaaa
ej to nie prawda ze jak nie było wytrysku to nie ma ciazy,,,, bo w sluzie tez sa plemniki;) nie tak mocne zeby sie przedostac i zaplodnic ale nuz masz to szczescie