Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodziceeeee

co dawaliscie w koszu dla rodziców ?

Polecane posty

Gość rodziceeeee

co dawaliscie w koszu dla rodziców ? a moze jakis inny pomysł?

Gość kasienka131
No tak nie ma jak dobra reklama.... W jakim koszu dla rodzicow???? Zawsze sa podziekowania i kwiaty ot tyle.

Gość czerwona fasolka
ja chce kupic staropolski miod pitny,czekoladki w wedlowskim metalowym sercu, jakas dobra kawe np. z pozegnanie z afryka i dobra herbate

My w podziękowaniu przygotowaliśmy kwiaty, krótką przemowę oraz albumy na zdjęcia, które teraz uzupełniamy...

my dajemy jakis dobry alkohol, jakiegos \"ŁISKACZA\" dla ojcow i cos ala malibu dla mam :) oprocz tego jakies fajne bombonierki, lakocie, moze jakies dobre kawy czy herbaty. I nie zgadzam sie, ze na podziekowaniach powinny byc kwiaty. Uwazam, ze taki kosz jest doskonalym \"zamiast\". Znam podjescie moich rodzicow i tesciow. Kwiaty to nie dla nich. Zwiedna, wyrzuca. I juz widze jak moj tato cieszy sie z bukietu :P A wierze, ze jak sobie usiada w domu z symbolicznym kieliszkiem, to wypija nasze zdrowie i pomysla o nas :)

poza tym jak kosz jest profesjonalnie przystrojony, np. w kwiaciarni, to wyglada duzo efektowniej niz niejedna wiazanka...

Gość encepencewktorejrence
moim zdaniem robienie z tego kosza kosz jak na swieta to lekka pzesada, moj tata z pracy na swieta taki kosz dostaje (whisky, wino, słodycze, takie tam pierdoły jak piszecie a nawet i bardziej wyrafinowane i pomysłowe czasami), wiec nie wypada takich \"darów\" nieść. zdaje mi się, że to powinien być osobisty prezent, cos od serca a nie takie pierdoły

nie chce zeby kosz byl jedynym prezentem, chce zeby byl zamiast kwiatow, ktore sa rownie \"osobiste\" Mamy bardzo wyluzowanych rodzicow wiec robimy dla nich koszulki ze smiesznym napisem zwiazanym z tym, ze wlasnie zostali tesciami :) plus dokladamy nasze zdjecie zrobione na profesjonalnej sesji w jakiejs pieknej ramce. Poza tym, to jest indywidualna sprawa. Ktos powie, ze kwiaty wystarcza a inni kupuja rodzicom wyjazd zagraniczny w formie podziekowan (znam takie przypadki). Nie osadzajcie nikogo, bo nie wiecie jakie ma relacje z rodzicami. Ja z moimi jestem bardzo blisko, wiem jak sie ciesze z naszego slubu, zawsze byli przy mnie, nie chce tego zalatwic symbolicznym bukiecikiem, ot co...

Gość encepencewktorejrence
to nie chodzi o osądzanie przeciez, kwiaty są sybolem, od wieków, więc moim zdaniem jakaś jedna chociaz róza byc powinna, bukiety moze nie bo wiadomo ile po slubie tego jest i ze po calej rodzinie się to rozwozi, ale dawanie im kosza takiego jak dary na swieta dla pracowników zakładu to troche obciach.... taki kosz ze slodyczami i takimi tam to sie dostaje od dalekich znajomych co pomyslu nie maja a na imieniny idą. więc to proponuje odpuscic:)

Do kosza mam zamiar wlozyc takie rzeczy, ktorych moi rodzice, z powodu licznych wydatkow na codzien sobie nie kupuja... Masz racje, gdyby moj tata dostawal taki kosz z pracy to w zyciu bym z tym nie wyskoczyla, a ze nigdy takiego nie dostal, a moja mama od czasu do czasu wspomina jakie to piekne kosze dostaly jej kolezanki z roznych okazji, to dlaczego mam im nie sprawic przyjemnosci? a poza tym... kwiaty to symbol, tradycja, a ja nie chce miec wszystkiego takiego spodziewanego, typowego. Spodziewaja sie kwiatow i wiem, ze wcale sie nie bede na nie cieszyli, to dlaczego mam kogos uszczesliwiac na sile, bo tradycja tak glosi? Poza tym, wydaje mi sie, ze prezent dla rodzicow to jest rzecz bardziej indywidualna. Kazdy powinien decydowac sam, bo zna swoich rodzicow i wie z czego sie uciesza. Ja wiem, ze moi beda sie cieszyli z takiego kosza i wole to, bo przynajmniej wiem, ze trafie w ich gusta niz robic tak jak wszycyc, poniewaz tak trzeba i "przynajmniej jedna roza musi byc".. pozdrawiam :)

Gość Paulinaa

A ja robię mieszankę wszystkiego żeby było śmiesznie a za razem fajnie będą oczywiście herbatki kawki czekoladki z najlepszych firm ale również mamy statuetkę zegar jako pamiątkę i także perfumy z lepszych firm alkohol i papierosy dla ojców 🙂 myślę że to im bardziej się spodoba mam wyluzowanych rodziców i teściów więc napewno się ucieszą bardziej z tego niż z samych słodyczy lub kwiatków 👍

Gość kosz

My dajemy karykatury w takim koszu, imienne ręczniki, jakis alkohol, kawe i bombonierki. ;)