Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnnjjnnj

facet zawsze zdradzi / tak? czy nie?

Polecane posty

Gość nie zaokrąglony tylko
no właśnie ja uważałam do kilku dni wstecz, że jak facet kocha to nie zdradzi:o się pomyliłam:( przyjechał do mnie kumpel, mowil jak to kocha swoja dzeiwczynę( w sumie to narzeczoną:o) po czym potem przyszedł do mnie do pokoju i pchał mi się do łożka:o dodam,ze nie był po alkoholu:o byłam w szoku:o bo z nich to taka para przykładna:o on nigdy jak go obserwowałam nie spojrzał na inne,a tu takie coś:o juz nie wierze w to,ze niektórzy faceci nie zdardzają;(

Gość kiykh

Gość igor 39
jestem po slubie 16 lat mam raka-prawdopodobnie w ciagu paru nastepnych paru lat umre. :( nigdy nie zdradziłem żony:),a myśli i okazji nie brakowało....:) ...i jestem z tego dumny

igor--->to smutne co piszesz. ja jednak myślę ze facet gdy nadaży się okazja pójdzie i nawet nie mrugnie.wystarczy że babka da znak,przyzwolenie ..

Gość igor 39
taaaa każda tu tak gada bo facet to taaaaki zły i bezmyślny człowiek ale cotam to moje życie i ja go nie zmarnowałem a niejedna do mnie ''mrugneła'' ale wy i tak wiecie swoje :) bo wy to świete i każdego faceta znacie

Gość nmguymny

Gość rekoma
podnosze