Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nopla

Oddam wielki kosz kwiatów - Poznań

Polecane posty

Gość nopla

Jeśli chcesz zrobić przyjemność dziewczynie/ mamie/ teściowej (? :P) obdarowując ją wielkim koszem pełnym pięknych irysów, żółtych margerytek i innych cudów, zgłoś się i podaj adres e-mail, z chęcią przekażę Ci bukiet. Otrzymałam go przed chwilą, zupełnie niespodziewanie i nie mam z nim co zrobić. Czekam na zgłoszenia :)

Gość ej no nie mozsz sie nim
cieszyc? Masz remont? nie masz gdzie postawic? Przeciez to mile.

Gość rerfwerfwe
Gdyby to była prawda, gdybym dostała taki kosz kwiatów i nie chciała go, to zaniosłabym do szpitala, chorym albo do recepcji, a może policjantom na komendę jako spóźniony upominek z okazji dnia policjanta... tak żeby wiele osób czerpało przyjemność. Wtedy ktoś na pewno doceni.

Gość rerfwerfwe
A można wiedzieć dlaczego odrzucony został prezent?

Gość wiesz co ja bym to dala
jakiejs biednej babince, ktora nigdy czegos takiego nie dostala i nie dostanie - niech ma co wspominac , moze jakas sasiadke masz? Albo na ulicy zobaczysz - tylko zeby sie nie przestraszyla...

Gość wiesz co ja bym to dala
a moze ktos chorego, lezacego znasz? Tylko nie mow, ze t oprzechodnie kwiaty, nie komentuj w ogole, daj i tyle, najl;epiej anonimowo

Gość nopla
no właśnie nie mam tu nikogo w okolicy, kto by się mógł ucieszyć tymi kwiatami. wątpię, żeby można taki wielki kosz do szpitala wnieść i dać obojętnie komu :( fajnie by było, gdyby ktoś naprawdę chciał te kwiaty, ale jeśli nie, to wyjdę na ulicę albo zacznę rozdawać po sąsiadach... szkoda by było. ja osobiście wolę kosz oddać, bo jutro o świcie wyjeżdżam, szkoda, żeby się marnował stojąc w domu, w którym nie ma żywej duszy...

Gość rerfwerfwe
To ja proponuję kosz dać tutaj: Katedra i Klinika Medycyny Paliatywnej Hospicjum Palium Os. Rusa 25a 61-245 Poznań 0-61 876 98 53 albo tutaj: Hospicjum św. Jana Kantego ul. Akacjowa 6 61-431 Poznań 0-61 832 12 11 . Czy to nie lepsze niż przypadkowej osobie blisko mieszkającej?

Gość k m k
ja moge:) Jutro mama ma imieniny:)

Gość rerfwerfwe
:) up

Gość rerfwerfwe
wreszcie konkret, te imieniny mamy

Gość nopla
kmk, dawaj adres e-mail, a jak nie to pewnie sposobem rerfwerfwe pójdą

Gość k m k
ale gdyby co to tez jestem za oddanie do hospicjum:) Byle sprawiły radosc!

Gość tylko kwiady w instytucji
sa takie bezosobowe. Dekoruja, ale nie tak ciesza. Nawet w Hospicjum - oczywiscie jesli nie masz co zrobic, to tam chyba najlepiej. Wolalabym jednak , zeby to dostal ktos konkretny, bedziesie naprawde cieszyl, zwlaszca , jak to dla niego cos niezwyklago.

Gość k m k
no moja mama uwielbia kawiaty:), ale niestety ja az tak poszalec nie moge;)

śiczne kwiatuszki :D jestem z Poznania, wzielabym je chętnie tylko boję sie ze moja 1,5 roczna córcia zrobiłaby z nich inny pożytek ja bym je dała na wystawę do jakiegoś osiedlowego fryzjera albo sklepiku, wtedy dużo osób mogłoby je zobaczyć :D a w przyszłości moze byś rabat na zakupy dostała pozdr

Gość nopla
kmk, sprawdź skrzynkę

Gość k m k
ok, odpisalam:)

Gość rerfwerfwe
k m k, jak się uda to napisz co na to mama! :D normalnie podekscytowałam się jakbym miała zobaczyć jak ktoś komuś bez powodu daje takie cudowne kwiaty lub sama dostać, tudzież dać :)

Gość k m k
jasne, ze napisze:) Na pewno bardzo się ucieszy:)

Gość nopla
no i bukiet znalazł swój ostateczny dom ;) dzięki wszystkim żeby nie było wątpliwości - mnie bardzo ucieszyła ta kwiatowa niespodzianka i gdyby tylko mógł, to kosz zostałby u mnie. jak go zobaczyłam, to mnie po prostu zatkało. dlatego tym większy byłby żal, gdyby miał stać smętnie i nie cieszyć niczyich oczu. mam nadzieję, że mama k m k się ucieszy :) wszystkiego naj dla wszystkich Ań! :D

Gość k m k
nopla, dzieki jeszcze raz i do zobaczenia:)

Gość k m k
a mama na bank padnie z wrazenia:D

Gość zona 34
papierowe, przeciez Ty a moderacja to dwa przeciwienstwa:D?

Gość no i w koncu kafeteria
na cos sie przyda

Gość anulina
ja bym bardzo chciała taki kosz kwiatów dostać, właśnie ot tak, od kogos przypadkowego, jutro mam imieniny więc kto wie,moze jakis tajemniczy wielbiciel;)

Gość k m k
ta zgłaszałam:) A swoją drogą kosz odebrałam, dostałam prawie zawału jak go zobaczyłam:D JEST WIELKI, śliczny:) Właśnie sobie stoi w piwnicy podlany i mam nadzieję, że do jutra nie padnie NOPLA jeszcze raz dziękuję!! I tak jak obiecałam to jutro Wam zdam relację, ale wieczorem jak wrócę z imienin

Gość k m k
a miala zgłosiłam, bo to mój prywatny a nie tylko na kafe, dlatego wolałam, zeby zniknął:D