Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotka-ma-rysia

Czy byłybyście z takim facetem?

Polecane posty

Gość sierotka-ma-rysia

Ma 28 lat,nie ma samochodu ani mieszkania,wynajmuje na spolke male mieszkanko z kumplem bo samemu go nie stac.Proponowalam mu zeby sie wprowadzil do mnie,ja mam mieszkanie odziedziczone po babci ale powiedzial ze nie wprowadzi sie bo bedzie mu za daleko do pracy jezdzic a dodam,ze jestesmy razem juz 2 i pol roku:(

Gość Zdecydowanie NIE
Egoista.

Gość kasikonik
przeciez Ci wyraźnie powiedział, że najwazniejsza dla niego jest wygoda, a nie Ty, wiec czego od niego chcesz jeszcze?

Gość lady vnera
spie****laj jak najprędzej! nie traktuje Cię poważnie po pierwsze a po drugie to albo egoista albo .... może jest ktoś jeszcze albo na oku? lepiej teraz niż później. szkoda życia i czasu dla palantów! wiem, że przykre ale... cóż.

Gość lato lato wrocilo
nie, dzieki juz wole byc sama niz z nieudacznikiem. 28 lat a ani glupiego prawka ani mieszkania, smiech na sali. poza tym widac, ze jemu na tobie nie zalezy. a ty glupia jeszcze chcesz pasozyta zeby do ciebie sie wprowadzil. KOPNIJ LENIA W DUPSKO BO DALEKO Z NIM NIE ZAJEDZIESZ!!! I NIE MARNUJ MLODOSCI, poszukaj zaradnego fajnego chlopa a nie takie byle co. lepiej byc samej niz z byle kim, wierz mi.