Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Analfabetka z Szczytna... i prawie PO STUDIA!

Polecane posty

Napisala do mnie: 20-07-2008: \"konczę studia w tym roku... mam 3 dni do okresu,jezeli bede,to ojciec dziecka zapowiedzial,ze mam usunac.ma przesrane u mnie.zniszcze go ,jezeli to jeszcze raz powtorze.ojciec dla dziecka ma zasrany obowiazek bronic go przed tym wszystkim:(\" Potem sie okazalo ze NIE jest w ciaze, wiec miala ulge i WROCILA do jego \"kochanego faceta\".. Kiedy wyrazylem moje zdziwienie, ze przeciez odkryla \"kim on jest\" i mimo wszystko wraca do niego, napisala: 20-07-2008 - \"leprzy taki on,niz ty stary dziad:P zawsze to mlody facet,a ty szpakowaty pan z broda:p [patykiem bym sie nie pozwolila tknąc,niemowiac reka\" - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Badzo ciekawe. W polsce kobieta ktora koncze studia pisze \"LEPRZY\" :)

"a slyszales o dysleksji / dysgrafii ?" a slyszales o dysD.U.P.A? proszeeeeeeeeeeeee, jeszcze takie zalosne usprawiedliwienie? dytTEGO, dysTAMTEGO.. zawsze jakies DYS, byle by nie przyznac ze kobiecina jest analfabetka, a jej sie nie chcialo sie nauczyc ortografia swojego jezyka!!!!!!!!!!!!

Gość całkowicie czarny kot
dysmyśląca :-)

Gość niestety racja
bardzo powszechne zjawisko:(:(:(

Gość linaaaa
dziwne ze nie wytykasz obłudy i chamstwa, a bład ortograficzny.

Gość nie mowiac
tez pisze razem - zamiast oddzielnie - przez pomylke? :O samotny europejczyku, w polsce mozna byc "głąbem po studiach", ale poprawność językowa, ortograficzna, interpunkcyjna itd. u nas ogółem jest niska :O :(

Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. To raz. Troche kultury, "europejczyku". To dwa.

Gość zdemaskowałes się i wydałeś
wychodzi na to, że nie dosc ze jesteś mało bystry to i szpetny niebywale

Gość kamila28
samotny europejczyku ,jesteś największym kretynem na kafe ,zawsze pojawiasz się tam gdzie są porzucone kobiety w ciąży.masz coś z deklem czy jakiś pedofil z ciebie?czy w ogóle miękkim hujem jesteś zrobiony.

Gość kljdqoijwhdiukwqhfff
Analfabetka z Szczytna... i prawie PO STUDIA! --jedno zdanie i aż dwa byki

Gość czarna woda
Znalazl sie wielki uczony. sam sadzisz blad na bledzie wiec sie przymknij frustracie i najlepiej spadaj z tego forum i wogole z polski.

Gość no bo pewnie takie to i studia
licencjat prywatny w Pcimiu, Pcimia nie obrazajac. Styl i subtelnośc wypowiedzi adekwatna do ortografii.

Gość nie cierpie burz w nocy
w wiekszosci ci dyslektycy to są smierdzacy lenie, ktorym nie chcialo sie czytac ksiazek i uczyc ortografii i zalatwili sobie jakies zaswiadczenie od lekarza :o tak naprawde malo ktory z nich naprawde jest chory na dyslekcje.

Gość Samotny Europejczy
dla "wkurzona bardzo zona" > Ty rowniez zrobiles blad w temacie co ma piernik do wiatraka? ja NIE JESTEM POLAKIEM. a tu chodzi o POLKA ktora nie umie pisac PO POLSKU. Swoj wlasny jezyk OJCZYSTY. No i ze "koncze studia" - to jest przerazajace..

dla \"wkurzona bardzo zona\" > Ty rowniez zrobiles blad w temacie co ma piernik do wiatraka? ja NIE JESTEM POLAKIEM. a tu chodzi o POLKA ktora nie umie pisac PO POLSKU. Swoj wlasny jezyk OJCZYSTY. No i ze \"koncze studia\" - to jest przerazajace.. Na zasadzie co to chcialem podkreslic nie jest sam blad, ale ze ktos moze byc po studia, a nie wiedzycz ze \"LEPSZY\" pisze sie przez \"SZ\" a nie \"RZ\"...

dla "nie cierpie burz w nocy" > w wiekszosci ci dyslektycy to są smierdzacy lenie, ktorym nie > chcialo sie czytac ksiazek i uczyc ortografii i zalatwili sobie > jakies zaswiadczenie od lekarza tak naprawde malo ktory > z nich naprawde jest chory na dyslekcje. AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! AMEN! SWIETE SLOWA! DZIEKI CZLOWIEKU, KIMKOLWIEK TY JESTES!

Samotny Europejczyku...gdybyś miał trochę taktu i kultury ,nie wspominałbyś o całym tym zajściu na kafe...poza tym jesteś gościem w Polsce ...i wydaje mi się że szacunek mieszkańcom się należy, kimkolwiek są.tym bardziej kobiecie, nawet jeśli jest niedojrzała i można kwestionować jej inteligencję, ...bowiem sam wystawiasz sobie opinie , i niekoniecznie pozytywną.

Gość ejbisi
Jejku ludzie wierzycie że ten ktoś to naprawde obcokrajowiec? Mówi super po polsku, tylko jedno słowo na 100 przekręci ze niby nie zna jeszcze tak super jezyka... Jak by sie nauczył faktycznie polskiego zeby operować takimi trudnymi słowami jakich uzywa to by nie robił juz tak debilnych błędow jakie robi.

dla \"ejbisi\" > Jejku ludzie wierzycie że ten ktoś to naprawde obcokrajowiec? > Mówi super po polsku, DZIEKI BARDZO :) > tylko jedno słowo na 100 przekręci ze niby nie zna jeszcze > tak super jezyka... Jak by sie nauczył faktycznie polskiego zeby > operować takimi trudnymi słowami jakich uzywa to by nie robił > juz tak debilnych błędow jakie robi. hahahahaha.. :) malo wiesz o mechanizmow nauczenia sie jezykow obcych! PRZYKLAD: dopiero pare dni temu sie dowiedzialem ze istnieje slowo \"drąg\" widzialem tu: http://195.42.113.123/datastore/file/ckmagazyn/c41 wiec teraz wiem co to jest \"drąg\": http://www.sjp.pl/co/Dr%B1g Natomiast inne teksty, ktore dla ciebie sa CZARNA MAGIA, dla mnie sa calkowicie rozumiane, jak na przyklad: \"Sprawdzić nośność filara międzyokiennego ściany zewnętrznej budynku mieszkalnego o 5 kondygnacjach. Ściany zewnętrzne grubości 300mm wykonane są z pustaków ceramicznych klasy 10 na zaprawie klasy 5 , ocieplono od zewnątrz warstwą styropianu grubości 60 mm. Wysokość kondygnacji w świetle stropów 2,75 m. zastosowano stropy Akermana o grubości 300 mm. Ciężar stropu międzykondygnacyjnego P=7,70 kN/m2 a ciężar stropodachu g= 7,076 kN/m2\" Albo, jesli wolisz z innego worka: \"Przedmiotem umowy jest zbycie na rzecz dwóch osób fizycznych 6.000 równych i niepodzielnych udziałów o wartości nominalnej 100 złotych każdy i łącznej wartości nominalnej 600.000 złotych, które stanowią 100% kapitału zakładowego i reprezentują 100% ogólnej liczby głosów na Zgromadzeniu Wspólników\" :) kumasz \"ejbisi\"? :P :P :P :P :P :P :P

Gość IDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTA
TO ,ŻADEN OBCOKRAJOWIEĆ ,TO JAKIŚ WIEŚNIAK DORWAŁ KOMPA I COS MU SIĘ TAM MARZY W JEGO BURACZANYM ŁBIE,JAKIŚ STARY ZASMARKANIEC JEST ZDZIWIONY ,ŻE KAŻDY MA GO W DUPIE

> TO ,ŻADEN OBCOKRAJOWIEĆ ,TO JAKIŚ WIEŚNIAK DORWAŁ KOMPA I > COS MU SIĘ TAM MARZY W JEGO BURACZANYM ŁBIE,JAKIŚ STARY > ZASMARKANIEC JEST ZDZIWIONY ,ŻE KAŻDY MA GO W DUPIE Ciekawe czy tak dziala: \"Kazdy Polak to dupek\" \"Kazdy Polak to kawalek gowna\" \"Niech kazdy Polak spierdala\" :) chyba teraz wierzycie ze nie jestem Polakiem? :P

> TO ,ŻADEN OBCOKRAJOWIEĆ ,TO JAKIŚ WIEŚNIAK DORWAŁ KOMPA I > COS MU SIĘ TAM MARZY W JEGO BURACZANYM ŁBIE,JAKIŚ STARY > ZASMARKANIEC JEST ZDZIWIONY ,ŻE KAŻDY MA GO W DUPIE Ciekawe czy tak dziala / pisze jeszcze raz, zeby sie pisalo w calosci :) Ja, Samotny Europejczyk, deklaruje: "Kazdy Polak to D U P E K" "Kazdy Polak to kawalek gowna" "Niech kazdy Polak S P I E R D A L A" chyba teraz wierzycie ze nie jestem Polakiem? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P