Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienna

przesadziłam z solarium?

Polecane posty

Gość gienna

bylam dzis drugi raz w zyciu na solarium.bylam na 7 min.nie jestem popazona.nic mnie nie piecze,ale za to jakos zle sie czuje.taka bezsilna,oslabiona,glowa mnie boli.czy to moze byc przez solarke?

Gość mikach
tak. zostalo ci 4 dni zycia. nie chodz na solarium juz,

Gość dzinkaaaa
hej nie sluchaj tego glupka....nie umrzesz nie boj sie hehe:)ale owszem moze to byc wplyw solarium...moze jestes wrazliwa na te promioenie....iii radzila bym Ci jzu nie isc...bo jakto tak zle na Ciebie wplywa to mozesz zaslabnac lub cos i bedzie nieciekawwie....nieryzukuj;]kup balsam brazujacy:)hehe

Gość mikach
dzinka sama jestes glupek. a ona jak glupia i w lato lata na solarium to pogratulowac inteligencji :/;/;/;/;/;/;/

Gość milenka.
kobieto!!!! solarium juz dawno wyszlo z mody!!!!!!!!!!! Po tym sie skora starzeje z zawrotnym tempie!!!! za granica juz nikt nie chodzi na solarium

Gość morphinka
solarium jest bardzo niezdrowe. proponuje balsam brązujący dove. naprawde polecam. to złe samopoczucie może wynika z tego siedzenia w solarium

Gość obejrzyj sobie
"Oszukać przeznaczenie 3"(tą scenę ja te 2 laski usmażyły sie żywcem na solarium):oMnie to raz na zawsze wylecyzło z chodzenia na solarkę:P

Gość dzinkaaaa
heheheh tez to widzialam:Dheheh nie bylam w solarium i nigdy jzu nie wejde hehe

mikach, ty się raczej dobrze nie czujesz. PROSTE, że ktoś, kto nie chce wylegiwać się jak żmija na plaży czy balkonie cały dzień idzie do solarium, 10 minut i po sprawie.Opala się, bo jest LATO i nie chce być blada a na prawdziwe słońce szkoda czasu.Tak trudno to zrozumieć? Ponadto gienny obawy są uzasadnione-wiele było przypadków, że młode dziewczyny zasłabły po solarium a potem...było już na cokolwiek za późno.

Gość niechodzenasolarium
JA nidgy nie bylam na solarium i nie mam zamiru chodzic...bo potem sie pojawia rak skory..rocznie umiera 5 tys. poprzez solarium....to sie nazywa TANOREKSJA...ta koniecznosc byc brazowym i brazowym....laski uwazjacie........

Gość sibi
tak to skutki solarium,może masz cos z ciśnieniem ,a nie wiem czy wiesz ale jest parę preciwskazań co do opalania sie osób które maja kłopoty z ciśnieniem ,z sercem,znamionami,i jeszcze pare tam jest punktów.ja czytałam regulamin jak kiedys byłam to wisiał sobie,i duzo tam yło napisane ale nie pamietam wszystkiego,a pozatym opalenizna na solarce wygląda sztucznie wg mnie,jak widze niekiedy te brązowe laski takie aż spalone to straszne se myśle co one robia ze soba.a pozatym solarka wysusza głębsze warstwy skóry i powoduje szybsze powstawanie zmarszczek.ale to twój wybór