Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna woda

zbliza sie miesiaczka i mam dziwne objawy - help

Polecane posty

Gość czarna woda

Zbliza mi sie okres tzn planowo powinnam go dostac za 3 dni. Normalnie jednym z objawow zwiastujacych nadejscie miesiaczki byl bol piersi juz od polowy cyklu. Nawet jak okres mi sie spoznial to i tak ten symptom byl. Teraz tego nie ma, za to od paru dni bola mnie jajniki i to dosc mocno. wedlug was powinnam sie martwic i ewentualnie isc do lekarza czy to nic powaznego? Chce jeszcze dodac, ze od niedawna zaczelam sie z mezem starac o dziecko i wyczytalam w necie, ze sa ziola pobudzajace prace jajnikow. pije je od jakis dwoch tygodni. moze to przez nie?

Odczekaj kilka dni (o ile możesz tolerować ten ból), jeżeli owe bolesności nie minął to idź do lekarza.

Gość czarna woda
Bol jest znosny choc nieco dokuczliwy. ale dziwi mnie to, ze powinnam niedlugo dostac okresu ale moje piersi wogole sie nie powiekszyly. tylko ten bol w dole...

mam podobnie, tylko mnie pobolewa całe podbrzusze :/ też zaczęłam staranka o dzidzie, ale jestem dopiero w 11 dniu cyklu, więc ciąże wykluczam, tylko martwie się tym dziwnym bólem :(