Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

ale cudowna polewka na Grochowie

Polecane posty

taki piekny walczyk.. przepraszam deszczyk po upalnym dniu.

w Bieszczadach?no tam i na Podhalu to nie przelewki... smutna sprawa. musi widac we wszystkim byc umiar

Józio,ale nie ma umiaru!:( U nas dzisiaj dość że leje(od kilku dni)to jeszcze burza byla.Na jutro zapowiadają taką samą pogodę! józio,Ty warszawiak?:)

Klaudia KRK,jest z Krakowa,a Kraków to nie Bieszczady.:) Tatry sa włączone do Małopolskiego.I tam byla powódź,całe Zakopane i okolice zalane.Teraz to samo zaczyna sie dziać w okolicach Sanoka.:(

cześc Marketa mila Dziewczynko. pocieszam: od niedzieli a nawet od jutra ma juz byc bezchmurnie i upalnie tak , że jeszcze bedziesz wzdychac za chlodzacym deszczykiem ....bedzie dobrze wazne , że wszyscy zdrowi. całe szczęscie , ze Ludzie z Małopolski to raczej nie egoistyczni bogaci nuworysze tylko serdeczni goscinni i solidarni. bedzie git! tak w Wawie na grochowie mieszkam. a Ty gdzie?

józio miły chłopcze!:D W centralnej Polsce może bedzie już jutro upalnie,u nas,niestety,nie!:( Jutro jeszcze deszcz i burze.Może od niedzieli coś,faktycznie,sie poprawi z aurą.Oby! Tak,w Małopolsce,sa bardzo gościnni i sympatyczni ludzie.:) Ja mieszkam na południu Polski,przy granicy z Czechami.:)

hellishbloodystorm,mieszkasz niedaleko,tzn.niedaleko Grochowa(sasiednia dzielnica),czy niedaleko józia?:)

czeski czy polski? domyslam sie jaki ale tak zapytałem dla podtrzymania konwersacji

Jak się domyślasz to dobrze,nie bede pisać.:D Słyszałam,ze Grochów to niezbyt ciekawa dzielnica W-wy.Może się mylę?

Gość nieciekawa dzielnica
ale ciekawi ludzie tam mieszkaja:) np. Józio i ja;)

otóz to zależy . grochów należy do prawobrzeznej Wawy czyli pragi. grochów jest na pradze południe . i ja tam mieszkam natomiast rzeczywiscie nieciekawie jest na pradze północ zwanej prażką. np. kilka dni temu na szwedzkiej wyrzucono niemowlaka zrobili to pijani rodzice. choć i tam mieszkają normalni Ludzie. tu gdzie mieszkam jest pieknie [ obiektywnie] nowe osiedle i spokojne towarzystwo.

O tym niemowlaku słyszałam.Tragedia!:( No cóż,przeważnie kazdy chwali miejsce,w którym mieszka.:) Nie znam W-wy.Raz byłam przejazdem,tzn.miałam przesiadkę na dworcu W-wa Wschodnia.I tyle.:(

no moze i chwale. a mam inne wyjście? męzczyzn bardzo ciągnie do miejsca urodzenia

eeee tam na grochowie luzik jest... mieszkalam tam 20 lat... teraz mieszkam na woli... tutaj to sie dopiero cyrki dzieja...

no na woli jest [ byla] taka sławetna ulica Gibalskiego [ gybalak ] przez elite tej ulicy zwaną. i jest też izba wytrzezwien [ jedyna w Wawie na ul. kolskiej. nawet hasło wyborcze kandydata na prezydenta Kwacha brzmiało: dom wszystkich - kolska

o pradze to w ogóle jakieś mity powstają, ale faktem jest, że północ i tzw. trójkąt bermudzki to nieciekawe strony - chyba że tam mieszkasz od urodzenia i jesteś, hm, \"ustawiony\" :O

Gość nigdzie juz nie pada

U nas też dzisiaj fajnie było,ciepło i słonecznie.:) Obyło się bez deszczu chociaż wczoraj zapowiadali.Zobaczymy,co będzie w nocy. A w W-wie jak?