Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie bombonierek

A mi sie podoba kumpel mojego faceta

Polecane posty

Gość cukierasekk
a ja jestem ciekawa czy Wasi Paowie mają fantazje z waszymi koleżankami :) np podczas seksu z Wami wyobrażają sobie jakąś waszą psiapsiułkę :D ja to chyba dinozaurem jakimś jestem - jest mi dobrze z moim facetem , kocham go i nie myślę o spaniu z jego kumplami :) jeśli to jst takie niewinne na zasadzie ok przystojny, podoba mi się ale nic więcej to jeszcze ujdzie :) ale pchanie się w jego łapska jest niewporządku:o a jeśli jest to taki przelatywacz/flirciasz przecież Twój chłopak pierwszy się o tym dowie :)

Gość nie lubie bombonierek
moje kolezanki.. hmm, ze tak powiem nie bardzo sa w stylu mojego faceta. Tez tak myslalam, nigdy tego nie traktowalam powanie, poprostu przystojny pociagajacy facet i tyle. Ale teraz jak moj mi robi swinstwa, to coraz bardziej mi sie marzy jego kumpel

Gość niestety mam tak samo
ja 3 lata. Do tego drugiego serce mi zabilo w sumie niedawno, jakies 2 mies temu:O a Tobie?

Gość cukierasekk
pozatym jeśli lecisz na kogoś innego to znaczy że w Twój związek wkrada się nuda, rutyna i coś niedobrego się w nim dzieje....? może warto zastanowić się nad przyszłością takiego związku? przecież nie jesteś do niego przywiązana :) ja jak kiedyś spotykałam się z takim gościem - głowa mi cały czas latała za innymi dlatego szybko to zakończyłam (to nie było to) ale 2 michya 4 lata to jednak jest róznica

mi sie od dluzszego czasu podobal, ale tylko to, bo wiedzialam, ze mam odpowiedzialnego faceta, ale teraz zachowal sie jak gowniarz, wiec coraz czesciej mysle o jego koledze. Taka jakby zemsta

a ja bym chciala ich obu:P Obaj sa nieziemsko przystojni, w tym nowym pociaga mnie nowosc hihi ale bez obawy, mojego mena kocham a tamtego mooocno pozadam:)

Ona pisze,ze jej facet robi teraz jakieś świnstwa.Nie dziwię sie,ze patrzy za innym.:)

Cukierasku...w moim zwiazku nie ma nudy! Nie umiem sobie poradzic z fiz reakcjami mojego ciala-np szalencze bicie serca na jego widok oh!

Marketa---moj facet nie robi mi zadnych swinstw a ja jestem przykladna dziewczyna, troche szalona ale ok!(w jego oczach;)

kurde nigdy przez ten czas nawet sie nie obejrzalam za innym facetem pod wzgledem seksualnym, zawsze bylam wierna ( no i jak dotad jestem), zawsze wszystko mu mowilam a na nim sie zawiodlam, to co dalej mam byc idealna koniec bajki przynajmniej sobie pomarze o jego kumplu

Gość cukierasekk
nie lubie..> właśnie robi ci jakieś świństwa , może czas pomyśleć nad zmianą :) pamiętaj uwiązana nie jesteś do niego niestety>szaleńcze bicie serca na widok innego faceta- jednak jakaś rutynka w związku jest że jdnak chcesz kogoś innego :) taka odmiana...miła :)

no widzisz ja mam tak samo, przez trzy lata nawet nie spojrzalam pozadliwie na zadnego poniewaz nikt mi sie nie podobal bardziej niz moj facet. Niestety poznalam T.........co zamierzasz zrobic teraz ?

Cukierasek...madrze prawisz Moze jednak nie rutynka soie wkradla ale znamy sie juz dosc dobrze i... co do Bombonierki tez zgadzam sie Twa madra opinia;)

nie mam bladego pojecia, facet, kory byl dla mnie idealem nagle stal sie taki jak reszta, a przeciez nie chcialam nigdy takiej swini, ale po 4 latach ciezko by bylo zerwac, szczerze mowiac nawet sobie tego nie wyobrazam

hmmm a jesli mozna spytac ile masz lat , Ty i Twoj facet? Ja mam 28 a moj facet 30

widzisz ja mam wiecej do stracenia:P

wiesz co a moj juz nie pamietam ktory z kolei..... Czy nadal kochasz swojego faceta? Zaproponuj przerwe jesli niezbyt...w czasie tej przerwy zrob, wiesz co;)

Gość cukierasekk
ciężki macie orzech do zgryzienia...:o poważny związek to nie szczeniacka zabawa , daltego o wile trudniej go zakończyć nawet jak się w nim zaczynacie męczyć:o musicie sobie obie to przemyśleć - by potem niczego nie żałować i być szczęśliwe :) życze Wam powodzenia pozdrawiam 🌼

Gość cukierasekk
"Zaproponuj przerwe jesli niezbyt...w czasie tej przerwy zrob, wiesz co " - spryciara :p

Dziekuje cukierasku❤️ ja wiem co zrobie po prostu poprosze Mikolaja o magiczny pilot ktorym wylacze swiadomosc mojego faceta a w tym czasie wykorzystam jego kolege, nastepnie kolege zresetuje hihihi Voila! ;)

Cukierasku-Bombonierka czuje sie zawiedziona swoim facetem wiec ma pretekst by go zostawic choc na chwile:P

niestety mam tak samo----------->ja pisałam o facecie dziewczyny o nicku->nie lubię bombonierek.:)

Marketa....ok:)