Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezapominajka86

Psi zapach... /

Polecane posty

Dzis wzielam pieska ze schroniska, smierdzial strasznie, wiec go wykapalam... ale dalej czuc ten ohydny zapach... nie moge go dziennie kapac... macie jakies sposoby, zeby cos z tym zrobic? Wiem, ze kazdy pies ma swoj zapach, ale ten...

Gość 3 lyzki octu
dodaj do wody i szmatka przetrzyj psa ,tak łatwo zapachu sie nie pozbędziesz ale ocet go zneutralizuje kup tez chusteczki papmers i przecieraj psa

Gość jak ja bralam to
powiedzieli zeby nie kąpac przez iles tam.. musiałam siedziec w tych smrodach :P i nie zaluje :) gratuluje decyzji o piesku ze schroniska :)

Przeznacz dla niego jakiś ręcznik i codziennie możesz \"przecierać\" go tym ręcznikiem, mokrym oczywiście.

Z biegiem czasu straci ten "zapach".Cierpliwości.:) Gratuluję decyzji.🌻

Mam nadzieje, ze pomoze to o czym mowicie... wiem, ze tak latwo sie go nie pozbede, bo w koncu piesek juz dlugi czas tam byl i totalnie nasiakl tym zapachem.. ale chyba po jakims czasie sie uda :)

A wiecie jaki kochany! W schronisku powiedzieli, ze nie znajde zadnego lagodnego psa, a takiego chcialam ze wzgledu na dziecko... a ten jest jak do rany przyloz! Juz sie zadomowil a z moim maluszkiem najlepsi przyjaciele :)

Cieszy to,co piszesz.:) On Was będzie kochał najbardziej na świecie.Wiem,co mówię.Ja mam psiaka,co prawda,nie ze schroniska,ale podrzutka,kocha nas niesamowicie.Z wzajemnością.:)

Takie pieski chyba sa bardzo wdzieczne... ja nie zaluje swojej decyzji :) W koncu to tez juz czlonek rodziny :) Pozdrawiam i zachecam do brania zwierzatek ze schronisk :)