Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jenna1234

Czym jest dla Was ostry sex?

Polecane posty

Dwie godziny go męczę z przerwami oczywiście także spodziewam się miłego zakończenia :-) Dobranoc.

Gość .ktos.
ja bym sie zgodzil na: - bukakke partnerki - anal - swingers - grupowy - piss - lekkie bdsm

Gość Jenna1234
hmmm..czyli raczej preferujesz sex grupowy , bo tutaj widzę swingers, bukakke :) To raczej nie dla mnie. Nie wyorażam sobie żeby ktoś dotykał mojego faceta. no chyba że byłby to sex w gronie "przyjaciół" i nie byłabym z nikim związana uczuciowo

Gość to ja jednak jestem cienka
Witam. Janek25 - serio zdziwiło Cię, że dziewczyna oburzyła się, jak jej naplułeś na cipkę? Nie rozumiesz dlaczego? To się bardzo źle kojarzy. Tak robią prostacy i seksualne miernoty, którym nie chce się rozgrzać partnerki, żeby była mokrutka, tylko jazda na ślinę :O Prymitywne i buraczane. Jak nie chcesz być źle odebrany, to raczej nie rób tak. Jenna, wymiękam przy Tobie :) Wziąć penisa do ust po analu... jednak niektóre rzeczy stanowczo nie dla mnie :D Ktoś tu gdzieś napisał, że dziewice to świętoszki, niechętne na seks. Jakiś stereotyp. Na pewno dziewica nie zdecyduje się łatwo na seks, bo pierwszy seks to poważna decyzja i raczej każdy chce, żeby było wyjątkowo i z miłości. Ale to nie znaczy, że jak już się zdecydują, to nie ma z nimi uciechy ;)

Tak dokładnie to ja sobie naplułem na własnego penisa, ale pomińmy już to milczeniem, w końcu i tak nie przydało mi się nawilżenie.

No nieważne, czy na ręke i potem ślinę na cipkę, czy na penisa. To jest niefajne i tyle :) Nie dziwię się dziewczynie, ale pewnie to było nieporozumienie.

Nie no lepiej żeby mi urwała go, bez nawilżenia :P Poza tym to nie było takie charknięcie tylko delikatnie splunąłem gdy nie patrzyła - a i tak kątem oka zauważyła. Po prostu jak ktoś jest z kimś tak blisko to nie rozumiem co tu może oburzać, tym bardziej taka rzecz. Oczywiście po chwili nie było sprawy, no ale oburzenie pozostawiło swój odcisk w mojej świadomości.

Gość nojasne
Też sie nie dziwię. Trzeba się postarać rozgrzewać...nie pluć :| PO analu do ust...O nie, nie. W ogóle anal nie (oral si, si :D), a potem do ust?:o NO way

Nie chcę się czepiać, ale nie łapię. Jeśli dziewczyna jest mokra jak należy, to po co ślina? A jeśli nie jest, to przecież trzeba zrobić tak, żeby była ;) Ale o.k., zostawmy to.

No to mów, że nie plułeś po to, żeby w nią wejść, tylko żeby się bawić ręcznie! :D Dobra, łapię, dajmy spokój :)

Gość teraz ja nie rozumiem
plułeś jej na cipkę, bobyłeś suchy kiedy ona robiła Ci dobrze ręką?

Rzeczywiście wczoraj tak to napisałem jakby wychodziło, że to jej naplułem a mi ogólnie o ślinę chodziło ;) Koniec tematu no. Piszcie o ostrym sexie a ja poczytam..

No nie, on pluł na penisa :P Dobra, kończmy, bo nam się Janek wkurzy na amen :P

Pluł to takie brzydkie słowo. Trochę śliny mi wyciekło z ust i spadło akurat na penisa :D Nie miałem olejku dla dzieci pod ręką ;)

Gość i ona się obraziła
za to, że obśliniłeś penisa?

Oburzyła. Przecież pisałem. Nawet ładna pogoda się u mnie zrobiła. Jenna - jesteś z mojej okolicy, bo widziałem w którymś temacie jak pisałaś skąd jesteś, to pewnie potwierdzisz :)

Gość i ona się obraziła
ostra zmiana tematu :-)

Gość czarna sukienka 21
witajcie, czytałam z wielką przyjemnością Wasz topic. Tzn. cały czas miałam rękę w majtkach;) Jenna1234 - widzę, ze mamy bardzo podobne temperamenty. Czasami z tego powodu myślałam, że coś ze mną nie tak.. ale widzę, że jest sporo osób, które preferują taki sposób kochania:) Ja lubie: -gdy kochany mnie wyzywa; -gdy okazuje przemoc (oczywiście reżyserka:)); -posuwanie w buzie (uwielbieam, gdy wtedy pociście mnie do ściany.. tak, że nie jestem w stanie się uwolnić uhhh!) hot hot -spuszczanie się na twarz, piersi, -lizanie mojej cipki + palce w cipce i pupce; -robienie w/w w publicznych miejscach (plaża, klatka schodowa, samolot, w aucie - gdy on prowadzi ;] ;]) -klapsy w pupę, twarz; -69 -lubię, gdy on masturbuje się na przeciwko mojej twarzy, lub w pierś; jak mi się jeszcze coś przypomni to napisze ;] ;]

Ciekawe jak Wy wyglądacie, czy zgadłbym, że lubicie ostry sex.. Muszę sobie taką dziewczynę znaleźć :P

Gość normalne dlaczego
jeździsz autobusem, pociągiem albo tramwajem?

Tramwajem sporadzycznie. Nie pisz, że mam zagadywać kogoś w tramwaju...

Gość normalne dlaczego
włożyć rękę pod spódnicę :-)

A jak ma spodnie? :D W ogóle to chyba czas kupić ochraniacz na zęby i genitalia :)

Gość normalne dlaczego
jeśli ma spodnie, to nie włożysz jej ręki pod spódnicę:-)

Ale mogę za błuzkę! ;) Bomba normalnie, idę się gdzieś przejechać. Wrócę z siną twarzą to pogadamy.

Gość normalne dlaczego
będzie ostro :-)

Gość normalne dlaczego
jeszcze "l" :-)