Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kareta do Celu

Skype - żeby spokojnie spać

Polecane posty

Gość Kareta do Celu

Cześć, To dla mnie dość ważne. :) Chciałam zapytać czy jak ktoś usunął mnie z listy na skype. Usunął a nie zablokował - to ja się o tym jakoś dowiem? Czy jak dana osoba mnie usuneła z listy, to nadal mogę ja obserwować? No. kiedy jest dostępna? Proszę o odpowiedź. :) plizzzzz

Gość Kareta do Celu
up

Gość Kareta do Celu
dziękuję za odpowiedź :) czy są zatem jakieś oznaki tego, że ktoś już mnie nie lubi? :) >wirtualne oznaki

Gość Kareta do Celu
ach :) po prostu dana osoba pojawiała się codziennie, a nagle od paru miesięcy ani razu, do tego data jest z kwietnia i nie wiem - chyba przepadła myślałam, że może po prostu mnie usunęła i nie widzę kiedy się pojawia opisów brak :) nie wiem czy to znaczy, że zrezygnowała na skype czy siedzi na niewidocznym, a wtedy data się nie zmienia? :)

Gość Kareta do Celu
wiem, że to głupie ale mimo wszystko - up :)

Gość jesli cie ten ktos usunal
to przy jego loginie zamiast krzyzyka oznaczajacego ze ten ktos jest niedostepny-czy tez niewidoczny-pojawi sie znak zapytania. bedzie to oznaczalo ze ta osoba nie udostepnila ci swoich szczegolowych danych=nie ma cie na liscie

Gość Kareta do Celu
taki znak zapytania, to chyba pojawia się, kiedy ktoś mnie zablokuje ale dzięki za odpowiedź :)

Gość bluta
Tylko sie znak zapytania pojawi,nie mozesz jej obserwowac.

Gość bluta
nie-znak zapytania jesli ktos Cie usunal, a jesli zablokowal-czerwony znaczek- krzyz.to pa

Gość olgaaa
A czy jeżeli ktoś nie ma mnie na liście, a ja mam jego, to czy wtedy widzę, czy ta osoba jest dostępna?