Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawdziwy gc

jak sie gotuje zupe?

Polecane posty

Nagle jedno z ramiaczek twojej koszulki opada i tym samym widze twoja piekna piers...ja klade na niej reke...jest taka miekka...

Gość oh jak ja
lubię po kociemu od tyłu i jak "kocur" gryzie mnie przy tym w szyję mhmhmhm

Gość a Twój mały też
miękki?

czuje deliktany dotyk Twojej dłoni, dłoni która jest zupełnie inna niż dłonie pozostałych mężczyzn, taka ciepła aksamitna

Zaczynamy sie calowac namietnie. Centymetr po centymetrze poznaje twoje cialo. zdejmuje z ciebie koszulke. zaczynam cie piescic. Twoja szyja, twoje ramiona...jejku jaki masz cudowny zapach i smak. jestes taka zmyslowa. pragne ciebie coraz bardziej...

Powoli masuje twoje plecy. ty wyginasz sie niczym kotka, mrucczysz z zadowolenia, zaczynasz miec dreszcze pozadania...

srajka dupodajka --- moja zona poszla juz inna droga Ja teraz jestem wolnym czlowiekiem i napawam sie pieknem kobiet.

Gość czy chcesz
zobaczyć moją muszelkę?jest piękna

Gość a ja lubię
makaron muszelki w zupie

mruczałka---mruczalka nawet nie wiesz jak na mnie dzialasz. ja cie widze oczyma wyobrazni, czuje cie naga w mych ramionach. odwracasz do mnie glowe. patrzymy sie sobie w oczy. nasze spojrzenia sa pelne pozdania. ty masz takie wspaniale usta. takie zmyslowe....

Gość a ja lubię
chyba zrobie jutro pomidorową

Zaczynamy sie calowac. nie moge uwolnic sie od twoich ust. maja taki wspanialy smak. nasze jezyki sie splataja. przygryzasz moje wargi a potem ja przygryzam twoje. nasze jezyki wykonuja prawdziwy taniec namietnosci. Moja meskosc jest juz taka sztywna, ze ja czujesz. chcesz miec ja w sobie. jeczysz...

ja mam kiszone ogorki to chyba zrobie ogórkową 😭 a swoją drogą slyszalas o dyrektywie unii ? ogorki juz nie muszą byc skrzywione .. mogą byc proste :) a moje w ogrodku sie tak pięknie krzywią😭

Gość a na deser
banan

mrauuuuuuuu i czuje jak Twoje dłonie oplataja moje nagie ciało jak bluszcz, i kazdy centyrmetr mojego ciała czuję Cię w sobie głęboko ...

Mruczalka ---tak, twoje sutki sa takie nabrzmiale. zaczynasz je ocierac o moj tors. czujesz moja meskosc, chcesz miec ja w sobie, ale nie teraz...jeszcze nie teraz... chce cie troche pomeczyc, podreczyc....chce sie nacieszyc twoim cialem.

Nasze ciala sa rozgrzane, pelne pozadania, pelne podniecenia...pieszcze twoje posladki. nagle ty chwytasz mojego czlonka...