Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawdziwy gc

jak sie gotuje zupe?

Polecane posty

językiem mnie pieść i całuj wszedzie po mapie mego ciała do końca trasy naszej wędrówki poprostu mnie weź....

Zaczynasz głośniej jęczeć ... jeszcze chwilka i doprowadzam cie do orgazmu.wyjmuje palce z cipki i znow zaczynam cie goraco calowac. wpycham ci jezyk, tobie brakuje tchu. w pewnym momencie przstaje i spogladam na ciebie a ty na mnie. patrzymy sie sobie prosto w oczy i rozumiemy sie bez slow. nadeszla TA wyczekiwana chwila...

Gość a zupe mlocie ugotowales

i nic nie jest wazne i nic sie nie liczy, tylko Ty i ja nasze nagie oplatające się ciała jęczące z rozkoszy

kupic zupkę knorr wsypać do miseczki makaron i przyprawę z torebeczki zalać wrzątkiem przykryć na 3 minuty spożywać bez mlaskania

Rozchylam lekko twoje uda i wchodze w ciebie. Twoje cialo z podniecenia wygina sie w luk. Zaczynam sie w tobie ruszac powoli, ty zarzucasz mi nogi na biodra, wijesz sie z rozkoszy, jestes taka ciepla...

kostka rosołowa instant 2 litry wody łyżeczka posiekanego koperku sól, pieprz liść laurowy 2 ziarenka ziela angielskiego łyżka sosu sojowego 2 płaskie łyżki mąki 150 ml śmietany 12% UHT 3 łyżki oleju

i pragne poczuć Cie w sbie mocniej, i czuje ten moment i Twoje ręce oplatajace moją talię , błądzące po plecach zanurzajace sie w moje włosy, i czuc che Cie jeszcze bardziej i szybciej całuj mnie całuj bez opamietania

ja robię to jeszcze w innej trudniejszej wersji ugotowac wywar z włoszczyzny świeżej lub suszonej do zupy wrzucić serek topiony zabielić śmietanką przyprawić wegetą lub solą i pieprzem po spożyciu można się pieprzyć:D smacznego

Gość kosi kosi lapki
pojdziesz ty wstretny,stary zgredzie wreszcie gotowac te zupe????????

Zmieniamy pozycje, ja klade sie na plecach a ty mnie ujezdzasz, nabijasz sie na mego czlonka a potem lekko sie kolyszesz...oh jak mi dobrze...zataczasz kola...jestes taka goraca i pulsujaca, zaczynasz kolysac sie coraz szybciej i szybciej...wijesz sie i wyginasz. jestes jak w transie i ja tez...liczymy sie tylko my. pieszcze twoje piersi. Jestesmy blisko szczytu.

Obydwoje jeczymy podnieceni. twoja dzirka zaziska sie i rozluznia. ja juz nie wytrzymuje...szczytuje....wypelniam sperma twoja ciepke ...ty wykonujesz finalowy ruch i zaczynasz krzyczec. twoja cipka jest goraca, pulsuje....czujemy cieplo. opadasz na mnie cala mokra....jest wspaniale...niech ta chwila trwa cala wiecznosc.

woda cukier sól i do wyboru makaron płatki owsiane albo grysik pożywne i zdrowe zwłąazcza po całonocnej zabawie w łóżku