250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu Tu jest cyrk i psychiatryk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: no liczylem ze widmok w paczce jakies ziola dostanie z peru a tu wyjatkowo spokojny Siora go jeszcze w piwnicy trzyma bo goscie nie wyszli;p może po ich wyjsciu mu coś rzuci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Ja mam zajeebisty charakter Dla ciebie jestem wredny sribed, bo jesteś menda JEEBANA i cię nie lubię xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pytał ktoś obszczańca o zdanie? Chcesz się wdawać ze mną w dyskusję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Jestem w ogóle zajeebistym gościem. Dla fajnych ludzi B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tu jest cyrk i psychiatryk Jakie forum taka Patola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Nudesiara, świeci ryjem w awku. Pewnym rzeczy nie jestem w stanie pojąć. Ładnie wyszła na tym zdjęciu i wie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Oho samcy Alfa malowane i sruny groza Elci xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: ty masz takei pojecie o polskim prawie jak jez o jezyku polskim libed ty nie widzisz tego ze jestes ydyotą? twoje schematy myslowe i zasob slownictwa to poziom 1 klasy szkoly podstawowej. a kiedy sie napniesz to knur z ciebie wychodzi..moze ty skoncz w koncu podstawowke, oglady nabierz...czlowieku masz juz 50lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Pięknie wyszła, Elcia jest piękna i mnie onieśmiela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Twoi rodzice którzy się tobą opiekują i państwo im za to płaci. to sie prawni czlonkowie nazywa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Krejzi ma zajeebisty charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Ale sribed to wredna menda i dobrze że na wózku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Nudesiara, świeci ryjem w awku. Pewnym rzeczy nie jestem w stanie pojąć. TO WARSIAWKA, TEGO ŻADNĄ LOGIKĄ NIE POJMIESZ XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Tutka ma ciężki charakter i Aspergera więc przebywanie z nią jest uciążliwe, a knura po szkole specjalnej jaka zechce. czyli ma placone z renty knura... juz wiadomo ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 godziny temu, Onaaaa napisał: Następny co wie jakie ja dostaje komplementy. Gratulacje Jakbyś miała inne komplementy w zyciu to byś nie brała głupiej odzywki świrmoka za dobrą monetę, ktory nie wiedział co powiedzieć, wiec palnął, że ludzi nie straszysz, a ty myślałaś, że to znaczy ześ krasawica Edytowano 1 godzinę temu przez choroszcza jukon welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Siora go jeszcze w piwnicy trzyma bo goscie nie wyszli;p może po ich wyjsciu mu coś rzuci Dzisiaj piwnica to komfort na który mało kto może sobie pozwolić i maskę jeszcze mi kupi jak ten z milczenia owiec miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Chcesz się wdawać ze mną w dyskusję? Grozisz mi w tym momencie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ładnie wyszła na tym zdjęciu i wie o tym. Nie o to się rozchodzi. Po takich akcjach, wstyd byłoby mi się pokazywać tutaj, a co dopiero wrzucać ryj w awku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Ovidio Lopez napisał: ciebie poucza ale teksty prostujace do siebie juz omija...sama prowadza sie z downem a ma do ciebie zal, ze nie skaczesz do oczu hejterom A gdzie są te teksty prostujące mnie bo nie widze? Bo nie mowisz chyba o tych swoich głupotach typu ze mnie skądś odpuliłeś bo musiałabym ci doradzic wizytę u psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: libed ty nie widzisz tego ze jestes ydyotą? twoje schematy myslowe i zasob slownictwa to poziom 1 klasy szkoly podstawowej. a kiedy sie napniesz to knur z ciebie wychodzi..moze ty skoncz w koncu podstawowke, oglady nabierz...czlowieku masz juz 50lat odezwal sie nastepny erudyta dostosowuje jezyk do takich jak wy jakbym uzywal trudniejszych wyrazow to tym bardziej bys nie mogl zrozumiec co do ciebei pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Elcia żadnych akcji nie robila Tak grozi Ci xD Samiec alfa malowany xD Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcîę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Chcecie się poczuć staro? "Jak dobrze wyglądać po 40-stce", to kontrowersyjnej jakości poradnik Krzysztofa Ibisza, który powstał niemal 16 lat temu. Obecnie Ibisz przeżywa czwartą młodość i został ojcem w wieku 59 lat Co to ma wspólnego z tematem? Nic... Ale, nie ukrywam że jak spamują reklamą PKO z bombkami to mam bekę xD Edytowano 1 godzinę temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie o to się rozchodzi. Po takich akcjach, wstyd byłoby mi się pokazywać tutaj, a co dopiero wrzucać ryj w awku. No w sumie tłumaczenie jej ze ‚jej zdjęcia tu latają’ w momencie jak sama je wrzuca to faktycznie dla Elci może być mało dobitny przekaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Chcesz się wdawać ze mną w dyskusję? Skąd ta nagła zmiana frontu? Niedawno były serduszka, wyznania miłości, a teraz wojna? Troszkę źle to o tobie świadczy, ale nie każdy jest idealny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Grozisz mi w tym momencie? Zadałem ci pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: to sie prawni czlonkowie nazywa ? Z naciskiem na uje miało być te członki i wydźwięk pogardy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nic nie dostosowujesz lipedz, ty z każdym pieerdolisz belkot i dzieci z podstawówki umieją lepiej język polski niż ty, od dawna ci to powtarzam Lopez to samo co teraz napisal. Odrobilbys w końcu podstawówke Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcîę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Szpinak napisał: Siora go jeszcze w piwnicy trzyma bo goscie nie wyszli;p może po ich wyjsciu mu coś rzuci ale jaką widmo ma władzę nad tobą - kilka słów i już warujesz a miałaś łapać dystans na odwyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Haha malowany się najeebal a teraz grozby i mocny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach