Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problema mam

Jutro wesele kolegi, a ja mam pewien problem, laski pomóżcie!

Polecane posty

Gość problema mam

wymyśliłam sobie problem: Czy do brązowo-beżowej sukienki za kolano lepiej założyć: a)beżowe buty z odkryta pięta i palcami na gołe stopy b) beżowe buty z odkryta pięta i palcami na rajstopę bezszwową 7 DEN c) zakryte czarne satynowe czółenka z paskiem na kostce. Przede wszystkim w ktorej opcji isc do Kosciola! Help! wiem, że dział nie ten, ale licze na Was:(

Gość problema mam
Do punktu C oczywiscie rajstopy.

Gość problema mam
No ja najchetniej też bym wybrała B, ale podobno to szczyt wioski mieć nawet cieniutka rajstope do odkrytych butów:( Dodam, że jutro przewidywane sa upały, a tr sandałki mnie troche beda obcierać coś czuje:o

Ja bym radziła punkt A Kolorystycznie pasują, więc wydaje mi się, że bedzie OK, aczkolwiek nie jestem w stanie tego stwierdzic nie widząc tych butów i sukienki A na rajstopy jest chyba za gorąco w srodku lata^^ Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia

Gość idz nago
znana kariera na mur

Gość problema mam
Czyli wg Was wypada w Kosciele wystapić w sandałkach bez rajstop? Kurde, nie chce zrobić obciachu, to mala miejscowosć:o

Gość elvira67
male miejscowosci lubia sensacje,idz bez rajstop

Gość problema mam
Czyli bez rajstop zrobie sensację?😭

Gość anda granda
nie wypada bez rajstop,najlepiaj włóż pończochy samonośne nie sparzysz tyłka,bezszwowe można do odkrytch palców,ale z kolei nie wypada z odkrytą piętą i palcami na taką okazję,opcja trzecia+pończochy

najlepsze byłyby brązowe pełne buty, ale skoro takich nie masz to punkt B. Nie wypada chodzić z gołymi nogami przy takiej okazji. Nie ważne czy jest gorąco czy nie, rajstopy albo pończochy to podstawa.

Gość nie wypada z gołymi stopami
kup po prostu pończochy samonośne i zainwestuj w takie, które nie mają wzmocnień na palcach. ja takie miałam do sandałków na weselu kuzynki i było ok, nie widać, że je masz, przez to , że nie mają wzmocnień na palcach są słabsze o wiele i mogą się poniszczyć ale wg mnie to najlepsza opcja. pozniej po kosciele mozesz zawsze zdjąć jakby co. więc dla mnie wersja a z ponczochami bez wzmocnien. milej zabawy!!

Gość niesmka
nie wypada z odkrytą piętą i palcami na taką okazję - Boze,ale wymyślacie :O

w sandałkach moim zdaniem wypada, nie jestem z małej miejscowości a połowa gości miała sandałki więc to przesada, ale nie wypada z gołą stopą, tu się zgadzam

punkt b jak najbardziej, poniewaz czarne buty nie beda pasowac do twojej sukienki!!

Gość problema mam
Ja już totalnie zgłupiałam, bo zawsze mi mówiono, że własnie rajstopy to podtsawa eleganckich wieczorowych kreacji, ale przeglądam teraz różne fora w necie i laski piszą, że sandałki jak najbardziej pasuja na slub, ale absolutnie bez rajstop, zwłaszcza latem. Kurde, skoro zdania sa tak rozbieżne, to co nie nałoże, to zrobie wieś. Chyba zaraz zdecyduje sie na te moje czarne czółenka:(

Gość werrka
mój ojciec kiedyś mi powiedział, że nie wypada bez rajstop do kościoła. dalej tego nie jarzę. dlaczego???????

Gość elvira67
nie wicie co mowicie,ja jestem z zawodu k...a,wiec wiem naj....lepiej,tylko bosa nozka

Gość problema mam
Nie sądze, żeby jutro przy 30-stopniowym upale wszystkie kobiety miały zakryte czółenka. Zostaje tylko problem, ile z nich bedzie mialo rajstopy, a ile gołe nogi. Na wizażu dziewczyny piszą, że absolutnie gołe nogi do sandałków, nic już nie wiem:o

gołe nogi do sandałków ale nie do kościoła. po prostu. czarnych nie ubieraj, to bedzie wioska dopiero.

Gość problema mam
Spoko, dzieki. To jutro lecę po najciensze z mozliwych ponczochy do sklepu. Najwyżej na weselu zdejmę 🖐️ Jakoś bym sie zle czuła z gołą stopą.