Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Policjant z Mokotowa

oglądajac nocą gwiazdy..

Polecane posty

Gość Policjant i Marketa
pięrdeliśmy gęstego smroda pozdrawiamy :-) Policjant myzia pałką :-) Dobrej nocy

ja w niedzielę do hotelu,potem szkółką a potem będę musiał coś znaleźć jakiś pokój. i tego się najbardziej boje no i samotności bo nie mam znajomych w Warszawie

Gość huljanka
nie płacz Policjant Marketa przyjdzie do ciebie z dupom :-)

Policjant z Mokotowa - szkółka pod koniec lipca? i jeszcze nie wiesz gdzie? na mokotowie pewnie mnie nie będzie stać - to chyba zalezy od twoich zasobow tudziez checi mieszkania w pojedynke lub nie :) faktycznie pamiętam - jaaaasne :P a dlaczego tak pytasz o hotel - z ciekawosci tylko.

Policjant z Mokotowa - nie mosisz mi szczegolowych danych lokacyjnych podawac, pytalam raczej o nazwe, siec czy cos :) no sa drogie, owszem, nie mowiac juz o licytacjach :O jak dlugo w tym hotelu chcesz byc? bo moze bardziej ci sie oplaca pokoj wynajac? nie masz nikogo z kim mozesz zamieszkac na spółę/grupę czy cuś?

hellishbloodystorm------------->nie strzelaj focha!:) Jak wysłałam mój post o gwiazdach warszawskich,przypomniałam sobie,że przeciez Ty jestes z W-wy. To był zart.:) Policjant i Marketa i huljanka---------->paszli won!Swołocz!

Marketa - oj, Marketo, chyba nie wyglądam na tak durną, zeby nie domyślić się żartu?;) amoże wyglądam :D nie zwykłam strzelać fochów, to też był żarcik :)