Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tragicznie komicznie

tesknie

Polecane posty

Gość izabellinka
Tęsknie okrutnie.

Gość też tesknie
ale po co ? nie wiem dlaczego jestem tak głupia i naiwna ! Powiem Wam kochani , ze teraz po wczorajszym rozstaniu , mniej tesknie jak zawsze .. bo to juz po raz chyba 3 i ostatni zerwałam ze swoim K* Juz nie bede sie z nim spotykała ale tesknie ! Boli okropnie !! Ale nie mam checi na spotkania , na nastempne kłamstwo ! A wiecie co mi powiedział ? Ze nie przyjechał .. bo nie wiedział , gdzie moze mnie zabrać !! Ale głupie tłumaczenie co ? :)) tesknie jak cjoroba , ale nie pozwolę sobą manipulować !!!! Konieć Mój kochanek idzie w odstawkę !!! :))

Gość izabellinka
Najgorzej będzie za tydzień,miał być nasz ślub.

Gość też tesknie
taka tygodniowa tesknota , to jest dobra , jest czas na przemyslenia :) :) :) Nie płacz i nie tesknij , bo facet nie potrafi aż tak tesknić .. on nawet nie myśli :)) Na serio !

Gość ja też tesknie
:(

oj on teskni.. uwierzcie mi,że oboje tesknimy.. rozdzielili nas.. a najgorsze jest to,że zobaczymy się 31 lipca, a potem dopiero 25 sierpnia.. oj aż mi się nie chce żyć :(

Gość iadjhaidjaoida
Ja tęsknie. Za nim. Ale jeszcze 11 godzin i go zobacze :D

Gość iadjhaidjaoida
Mam nadzieje, ze te 11 h szybko minie :D Bo aż mnie skręca z tęsknoty...

Gość MonikaSmutna
Ja również tęsknię...Serca mi pęka z bólu, nic mi sie niechce, mysle tylko o nim:( Ja i dziecko tu, a on za granicą...Wyjechał, żeby zarobić, na nasz dom, tak mówił...Ale niestety póżniej dowiedziałam się że nie dlatego...:( Wyjechał rozpoczać nowe życie...Boli boli, bardzo mnie boli serduszko:(

Gość MonikaSmutna
Tak mi powiedział. Że zaczyna nowe życie, ale bez nas. Nowy kraj, duża kasa...ja z dzieckiem tu, a on tam. Niewiem co wpłynęło na jego decyzję, za kilka miesięcy mial odbyc sie nasz ślub, wszystko było takie piekne... Nie puściłabym go, gdybym wiedziala że tak to sie skończy:( Poczuł chyba smak wolności, zobaczyl wielki świat, no i mu odbiło...

Gość MonikaSmutna
Mały ma 10 miesięcy... Myslałam, że on to juz taki na zawsze, do końca:( Ale mylliłam się jak widać, drań, dupek i tyle:( Nie pojadę za nim. Nie jest wart tego. On liczy na to że jak wróci za 10 lat, to ja z otwartymi rekoma go przyjmę, i powiem" oj juz jesteś kochanie" Może jakoś wytrzymam to wszystko.Będzie chyba trudno...ale muszę być silna, mam przecierz dla kogo:)