Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvdfger

Kroicie marchew w kostke do rosołu i pomidorowej zupy, czy w calosci dajecie?

Polecane posty

Gość vcvdfger

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ludzie opanujcie sie
po co zakładać takie durne tematy??????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to kwestia smaku i gustu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dajesz w calosci
? a jesli marchew jest wielka to tez w calosci??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dajesz w calosci
a pomidorowa?? tez w calosci?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie daje wogóle bo nie lubię :o Mój chłop mi po odcedzeniu wyjada gotowane warzywa z durszlaka, bo to lubi dziwny człowiek :D A jak akurat nie zje, to mrożę w pojemniku do którego dorzucam następne, a jak sie juz dużo zrobi, to rozmrażam i robię sałatkę jarzynową.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sałatkaaaaaaaaaa
mella, a dobra Ci ta sałatka z mrożonych jarzyn wychodzi? Pierwszy raz słyszę o takim rozwiązaniu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Hmm nie narzekam :) Właściwie to tylko raz dotychczas zastosowałam to rozwiązanie, ale nie zauważyłam żeby jakoś inaczej smakowała niz ze świeżo ugotowanych (oczywiście mówimy tylko o marchwi, pietruszce, selerze, to co zostaje z zupy, resztę gotuję na bieżąco przed)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uyfuy
boszzz... a dla mnie to w ogóle niejadalne: rosół czy pomidorowa z marchewką...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja kroję w plasterki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×