Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł891

ZDARDZIŁEM / ZDARDZIŁEM / ZDARDZIŁEM / ZDARDZIŁEM / ZDARDZIŁEM / ZDARDZIŁEM

Polecane posty

Gość paweł891

Jestem ze swoją dziewczyną od ponad pół roku. Wczoraj był melanz u mojego dobrego ziomka a jej nie było. była tam tez moja kolezanka. wogole z nią tam nie gadałem, tylko piłem i jarałem z ziomkami. w pewnym momencie podeszła do mnie i powiedziała ze musi isc do łazienki tylko nie wie gdzie jest i zebym ją zaprowadził. czekałem az wyjdzie bo tez musiałem wbic no bo wiadomo poszło wczesniej kilka browarów. powiedziałem zeby poczekała. Obok lazienki były drzwi do garazu. po 3 sekundach jak wyszedłem z łazienki (nawet nie wiem jakim cudem to sie stało tak szybko) weszlismy do garazu i zamknelismy sie na klucz. odrazu zaczelismy sie ruchac. jak juz skonczylismy zadzwonił do niej jej chłopak. wtedy przypomniałem sobie nagle o mojej dziewczynie i od tamtej pory mam straszne jazdy. z tamtą uzgodniłem ze jak cos to nic sie nie działo. chciałbym powiedziec swojej dziewczynie ale wiem ze to bedzie koniec. zawsze musze cos spierdolic. jestem głupi:/ co mam robic?

Gość nie przyznawaj sie nigdy

Gość Nie mów
ja bym nie chciala wiedziec. I nie rób tak wiecej..

Gość paweł891
sory za błąd w nazwie tematu i ewentualnie inne todlatego ze siedze teraz ujarany bo juz nie wiem co mam robic:/

Gość jjyjtr
pwiedz jej, daj jej prawo wyboru czy ci wybaczyć i dalej z tobą być czy cie zostawić

Gość dupalina
przypomniałem sobie nagle o mojej dziewczynie - dobre. ale kutas z ciebie

Gość agatazak84
nie mów!!!! ja bym wolala nie wiedziec- ale masz mozdzek-baba Cie wziela jak dziwke....

Gość paweł891
no ale ja wiem ze ona nie bedzie mi w stanie tego wybaczyc. najgorsze jest to ze ona ma bardzo dyuze zauwanie w stosunku do mnie. od kiedy jej powiedziałem ze na melanzu taka panna chciała pałe mi robic a ja wyszedłem z pokoju to nigdy mnie o nic nie podejrzewała

Gość paweł891
w sumie to ja ją szybko tam wprowadziłem:/

Gość hdr
jezli juz po pol oku zdradzasz to co bedzie dalej? zalezy Ci na Twoje dziewczynie? ile masz lat/

Gość agatazak84
chopie skad ty sie wzioles slownik to ty masz piekny w zyciu bym takiego faceta nie chciala... ruchnol, pale....ehhh

Gość paweł891
mam 20 lat. tam nie powinno byc pół tylko półtora. sam nie wiem czemu to zrobiłem

Gość agatazak84
urodzinowa- masakra normalnie nie mozna juz napisac kochac..... uprawiac sex czy milosc francuska????

Gość paweł891
bardzo mi na niej zalezy. Jest wszystkim co mam

Gość paweł891
kocham sie itd. to sie ze swoją dziewczyną. takze nie bede uzywał tego słowa co do tego co robiłem z tamtą wczoraj

Gość dupalina
przestań pierdolić tylko jej powiedz a nie ciote robisz z siebie na forum. masz jaja czy odpadły ci już po jaraniu? nie chciałabym cie dotknąc nawet kijem przez szmatę

Gość agatazak84
nie mow tyle Ci powiem.. zachowuj sie normalnie tak jak zawsze... ale pomysl czy ta dziewczyna jej nie powie... bo jak powie to juz lepeij abys ty jej powiedzial

Gość agatazak84
dupalina:D

Gość paweł891
Ej dupalina!!!!! ja qrwa poprostu nie chce sie z maniura rozstac i tyle. ale wiem tez ze jak bede sie z nią kochał to bedzie mi sie przypominało. tamta nie powie jej na 100%

Gość agatazak84
TO NIE MÓW!

Gość paweł891
no to chyba jednak bedzie jedyne rozwiązanie. wole juz ją ten jeden raz oszukac i przez to jej nie stracic

Gość giugiu
to dla zachowania równowagi ona ciebie też powinna zdradzić i potem sobie o tobie przypomnieć! jak będziesz się z nią kochac to wyobrażaj sobie że dokładnie tak samo robił jej jakiś chłopak wczoraj, tak samo lizał całował i posuwał a ona jęczała z rozkoszy nie pamiętając o tobie, życzę ci żeby cię zdradziła

uważam, że powinieneś ponieść onsekwencje tego "ruchania", bo czasem same wyrzuty sumienia nie wystarczą. Najarasz się znowu i inną zaliczysz :O A wyda się prędzej czy później, zawsze to wychodzi na jaw, zawsze :O Bądź mężczyzną i powiedz jej, i walcz o nią, może ci się uda. A jesli się nie uda, to będziesz miał naukę na przyszłość. Pamiętaj, że w końcowym rozrachunku zawsze wychodzi, że najlepsza jest prawda, nawet ta najgorsza.

Gość ewelinay24
nie mow jesli naprawde ci na niej zalezy bo od razu cie rzuci pod warunkiem ze zna swoja wartosc

Gość paweł891
:/

Gość paweł891
no własnie qrwa to jest najgorsze bo ona nigdy by tego nie zrobiła:/