Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa27

jak wam sie podoba moja suknia slubna? szczerze prosze

Polecane posty

Gość llkm
zbyt odważna jak na taką uroczystość..mnie się nie podoba,wole coś delikatniejszego

podoba mi się :) współczuję tym, które muszą wybierać :) jak czasem kliknę gdzieś stronę z katalogiem sukien i przeglądam, to ta fajna, tamta fajna i wybrać tą jedyną spośród tylu to chyba naprawdę ciężka sprawa :D

Gość przepiękna jest
gratuluje i zazdroszcze:)

Gość bo posiadanie dziecka
ładna, ale moim zdaniem nie na ślub no ale to TWÓJ ślub :)

Gość dejzi69
za odwazna jak na slub,ale ladna,kiepskie fotki dali.mogli sie b.postarac.

Gość moge jeszcze dorzucic
taa jasne za odwazna. to jest jej dzien i jej sie ma podobac, skad wiecie, ze do kosciola czegos nie zarzuci na ramiona. dla mnie jest piekna, ale na tym forum trzeba zablysnac rozowa beza bo inaczej nikomu sie nic nie podoba.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa27
ja nie biore slubu w kosciele, mam gdzies takie zabobony., mieskam we francji i robie slub ortodoksyjny w ogrodzie :p nie mam zamiaru niczego na ramiona zarzucac, a nawet jakbym w kosciele byla to tez bym nic na wierzch nie ubrala, co za jakies zaboboby ze w kociele trzeba byc jak muzlumanki od stup do glow zakrytym porazka,chwala bogu ze nie jestm katoliczka

Gość kokoloip
piekna naprawde tylko trzeba do niej miec idealna figure, ale superowa

Gość Bibetka
Piękna jesli masz idealną figurkę. Martwi mnie jednak ze ten materiał może się bardzo gnieść, takie przynajmniej sprawia wrażenie

Szczerze to nie widzę niczego odważnego w tej sukni :D Mi się podoba tylko od góry do pasa.Jestem ciekawa czy wygodnie kobieta się w niej czuje.

śliczna :) coś w tym stylu sama kiedyś chciałabym mieć, ale trochę skromniejsze :) tylko ile takie coś kosztuje?? a co ja sie zastanawiam przecież ja nie wyję za mąż :P

Gość mnie sie
bardzo podoba i nie jest wcale jakoś specjalnie "odważna". jeżeli byłaby biała to dla mnie idealna

Gość ashantii
suknia ladna, choc wszystko kwestia gustu zle zalezy jak ty w niej wygladasz bo to kiecka na wysokie i szczuple kobiety z biustem:)

Gość Alexxxxa
Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Twoja wypowiedz jest żenująca. Kreujesz się na osobę nowoczesną, a ujawniłaś swoją ignorancję. Zakrywanie ramion w kościele to nie zabobon, ale okazanie szacunku dla tego miejsca. Niektóre okoliczności wymagają odpowedniego striju, ale o tym nie wszyscy wiedzą. Chyba jesteś za bardzo "ortodoksyjna" :D :D

Gość ika2527
Mi się podoba: bardzo ładna, efektowna i seksowana. Osobiście wolę wszystko z ramiączkami - ale tylko dlatego, że potem w tańcu wygodniej :-)

Gość cerise
sliczna jest.. szkoda ze do cywilnego raczej sie nie zaklada takiej sukni zakładac :(