Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł891

ZDRADZIŁEM / ZDRADZIŁEM / ZDRADZIŁEM / ZDRADZIŁEM / ZDRADZIŁEM / ZDRADZIŁE

Polecane posty

Gość paweł891

Jestem ze swoją dziewczyną od ponad półtora roku. Wczoraj był melanz u mojego dobrego ziomka a jej nie było. była tam tez moja kolezanka. wogole z nią tam nie gadałem, tylko piłem i jarałem z ziomkami. w pewnym momencie podeszła do mnie i powiedziała ze musi isc do łazienki tylko nie wie gdzie jest i zebym ją zaprowadził. czekałem az wyjdzie bo tez musiałem wbic no bo wiadomo poszło wczesniej kilka browarów. powiedziałem zeby poczekała. Obok lazienki były drzwi do garazu. po 3 sekundach jak wyszedłem z łazienki (nawet nie wiem jakim cudem to sie stało tak szybko) weszlismy do garazu i zamknelismy sie na klucz. odrazu zaczelismy sie ruchac. jak juz skonczylismy zadzwonił do niej jej chłopak. wtedy przypomniałem sobie nagle o mojej dziewczynie i od tamtej pory mam straszne jazdy. z tamtą uzgodniłem ze jak cos to nic sie nie działo. chciałbym powiedziec swojej dziewczynie ale wiem ze to bedzie koniec. zawsze musze cos spie**olic. jestem głupi:/ co mam robic?

Gość całkowicie czarny kot
wiemy wiemy

Gość kandydatka na żone
a) w akcie skruchy odciąć sobie wacka b) przyznać się, aczkolwiek może to grozić punktem (a) c) rozsmakować się w zdradzie - jednak liczyć się z tym, że może się to wydać i również prowadzić do punktu (a) Reasumująć punkt A jest nieunikniony i lepiej zrobić to samemu Jak się cieszę, że nie mam fiuuuta :)

Gość DALIA el Laska
hehe chwila słabości;) jest tak ze anioł nogdy nie upada, diabeł upada tak nisko ze nie jest w stanie powstac, a człowiek upada i powstaje i idzie dalej.,.... zgrzeszyłes? to zle... ale ludzie ucza sie na błedach... ja bym tam wolała wiedziec o zdradzie, bo po: 1.kłamstwo ma krotkie nogi 2.lepsza gorzka prawda niz slodkie kłamstwo ale jak cie dziewczyna kocha to ci wybaczy ale nigdy, prze nigdy ci tego nie ZAPOMNI!!!

Gość red flower
a kiedy myślisz o tym czy móglbyś to zrobić jescze raz, niewazne kiedy, z kim, czy pod wplywem alkoholu czy na trzeźwo... to jaka nasuwa Ci się odpowiedź??

Gość Blondi............
Zrobiles jej najwieksze swinstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona cie kocha a ty ja w rogi walisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kucyk pony
no to zwiazek sie j e b l ty nie wytrzymasz z wyrzutow sumienia - bedzie cie zawsze przesladowac mysl, ze ruchles kogos innego jak poiwesz - tez koniec a nawet jakby nie - ruina zwiazku z czasem tak czy inaczej zj e bal e s

Gość paweł891
no wiem ze zjebałem...... ja pirdole nie kminie. niby zanim zaczołem z nią chodzic to co melanz wchodziłem w inną. ale potem wszystko sie zmieniło. półtora roku i nawet nie myslałem o zadnej zdradzie. pasowało mi tak jak jest. nawet sobie nie wyobrazałem ze mógłbym sie przespac z jakąs inną ba nawet pocałowac inną. a wczoraj wystarczyło troche alkocholu. palenia i pokusa niezobowiązującego seksu zwycięzyła:/

Gość pani_psycholozka
dziecko, ile ty masz lat? chyba nascie? nic sie nie stalo wielkiego, chyba ze jej dzieciaka zmajstrowales a to juz powazna sprawa. nic nie gadaj swojej dziewczynie bo po co? jak ci na niej zalezy to staraj sie nie doprowadzac wiecej do takich sytuacji,

Gość no to punkt a
odetnij sobie fiuta, najlepiej razem z głową. skończony dupku . ale to dobrze,że tak sie stało,po co laska ma być z kimś,kto jej nie kocha. Bo na bank jej nie kochasz skoro w ogóle nie zapanowałeś nad sobą. co z tego,że paliłeś i piłeś-chyba trochę oleju w tym zadymionym mózgu ci zostało?! co ja piszę?!!!!- mózgu to ty nie masz. i uwierz-jesli laska sie szanuje-nie wybaczy ci,bo "jarałeś i piłeś" . ZDRADZIŁEŚ- może ta dziwka z garażu cie przygarnie? Bo jak twoja przyszła ex dziewczyna ma trochę honorum to kopnie cie w dupe i znajdzie sobie porządnego faceta, nie takiego,. który " na każdym melanżu wchodził w inną" -- no litości. a co ty w ogóle robiłeś na imprezie bez niej?!!!!