Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczonaaaaa

Błagam pomóżcie!

Polecane posty

Gość Zrozpaczonaaaaa

Niedawno kupiłam na allegro sukienkę, do której idealnie pasowały zielone buty. W międzyczasie kupiłam również buciki, żeby na ostatnią chwilę nie biegać po sklepach. Mój problem polega na tym, że sukienka doszła wadliwa, musiałam ją zwrócić, niestety nie mieli takiej samie na wymianę, dostałam zwrot pieniędzy. Za 2 tygodnie mam wesele, muszę koniecznie kupić jakaś sukienkę, tylko w jakim kolorze żeby mi do butów pasowała. Dziewczyny proszę doradźcie mi jaki kolor sukienki będzie pasował do zielonych butów. Dodam tylko że jest to dość żywy kolorek.

Gość faktikooo
nom wydaje mi sie ze takiego koloru ktora byla ta poprzednia..a jakiego byla?

Gość kasia2020
No właśnie jakiego była?

Gość Zrozpaczonaaaaa
Była taka czarno zielona, niestety nigdzie nie moge takiej samej znaleźć, a tamta aukcja juz się dawno zakończyła, więc nie podam wam linka bo już się nie wyświetli.

to moze czarna albo wlasnie czarno-zielona? nie ma co kombinowac z in nymi kolorami, bo bedziesz wygladala jak z jarmarku, ja bym kupila czarna kiece, bo zielone buty beda i tak na siebie zwracaly uwage, tak bedzie zarazem z klasa, smakiem i nie jak panna z odpustu

Gość faktikooo
mala czarna. buciki maja odsloniety palec?

Gość Zrozpaczonaaaaa
A wypada iść w czarnej sukience na wesel? Słyszałam już tyle opinij, że biel i czerń nie pasuje, że już naprawdę nie wiem co robić.

Gość Zrozpaczonaaaaa
Tak buty maja otwarte noski.

Gość SZUKAM RAFINKI
wypada isc w czarnej :) milej zabawy zycze

Gość Blondi467
hmm..myśle, że do zielonego pasuje wiele kolorów..zależy jaki to odcień zieleni, ale myślę, że żółty kolor bedzie dobry, pomarańczowy ale łagodnyy..pamietaj tez, że sukienka musi pasowac do Twojej karnacji i koloru włosów..napisz mi jaki masz kolor wlosow i karnacje to postaram sie pomoc..pozdrawiam

Gość Zrozpaczonaaaaa
Mam ciemno brązowe włosy, zielone oczy i ciemną skórę. Tego lata bardzo sie opaliłam więc mam piękną naturalną opaleniznę.

Gość Zrozpaczonaaaaa
Blondi wyżej podałam link z butami o podobnym kolorze. Kasia2020 dziękuje za propozycje sukienek 🌼

a moze kremowa sukienka? skoro masz ciemną karnację

Gość Zrozpaczonaaaaa
Dziękuje za rady:) Kurcze chyba wybiorę sie dziś na zakupy pobiegam po sklepach, może coś znajdę, albo porostu kupię taką sukienkę, jaka będzie mi sie podobało + nowe buty:P To chyba będzie najlepsze rozwiązanie, bo na allegro nic nie ma, a do zielonych butów naprawdę ciężko coś znaleźć. P.S pomysł z żółtymi rurkami to jakaś żenada, wolałabym już w domu siedzieć niż tak sie wystroić:D

Gość wysmiewczyni
http://www.allegro.pl/item408250991_przepiekna_sukienka_prosto_z_wybiegu_szok.html Moze takie cos. a tak w ogole to nie eksperymentuj juz z allegro bo zostalo Ci dwa tygodnie. Raczej pobiegaj po sklepach, przymiez dokladnie. Jesli zalozysz swoje zielone buty to sukienka moze byc w brazach, moze byc niebieska, zielona. Wszystko rowniez zalezy od dodatkow. Mysle ze ladnie wygladala by sukienka zolto-brazowo-zielona. Mozesz kupic brazowa sukienke i przewiazac paskiem w kolorze zieleni tzn. tasiemka ktora kupisz w pasmanterii.