Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaaaabb651

Od kiedy działa???

Polecane posty

Gość alicjaaaaabb651

W srode w 1 dniu miesiaczki nakleilam po raz pierwszy plaster Evra. Kiedy moge bezpiecznie pozwolic aby partner doszedł we mnie?? Czy podczas miesiaczki ( końcówce) można zajsc w ciąże czy wogóle podczas miesiaczki jest to nie mozliwe??

Gość alicjaaaaabb651
hallo

Gość Toi toi
po co ci ten plaster idiotko! przeczytaj ulotkę albo idz do lekarza to ci powie.......... albo najlepiej wróć do podstawówki na lekcję biologi!!! w głowie się nie miesci ze takie nie doswiadczone baby zaczynają uprawiac sex, a pozniej nie dziwota ze mamy niechciane dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość alicjaaaaabb651
U lekarza bylam - przepisał mi i powiedzial jak stosowac .... zapomnialam poprostu zapytac a ulotke niestety ktos niechcacy mi wyrzucił sprzatajac..... jej czy tu trzeba sie tłumaczyc zeby uzyskac odpowiedz??

nie zwracaj uwagi na takie glupie odpowiedzi, szkoda nerwow. jezeli przykleisz w 1 dzien cyklu to jestes zabezpieczona od razu. pozdrowionka do toi toi: o ile pamietam to na lekci biologii nie uczyli co to sa plastry antykoncepcyjne, jak dzialaja i od kiedy