Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzywkowa

Czy grzywka może się kręcić???

Polecane posty

Gość grzywkowa

Chcę zrobic sobie grzywke, ale mam lekko falujące się włosy, zwłaszcza na końcach. Czy grzywka też będzie się sama kręcić? :O I czy te ukośne grzywki same trzymaja się tak na bok, czy trzeba w nie coś wcierać?

Gość grzywkowa
up proszę, odpowiedzcie 🌼

Gość grzyweczka
jasne,że może. też tak miałam,sciełam grzywkę ale kazdy kosmyk w inną stronę..trzeba było podwijac, i lakierować fuuuj

Gość lslslslsllsls
No raczej będziesz skazana na prostownicę.

Gość viollllaaaaaaaaaa
ja tez mam falowane włosy i mam grzywkę na bok, ale jak jest wilgotno na zewnątrz to niestety muszę ją prostować bo ona też wtedy zaczyna się falować... Oczywiście to zależy od włosów

Gość grzywkowa
Viola - to ja będę miała chyba tak jak Ty. :O Szkoda, bo szukam fryzury, która będzie mało kłopotliwa, a grzywka marzy mi się już od dłuższego czasu. Bez niej wyglądam bardzo "grzecznie" i az źle się z tym czuję. Była żona... - no mam nadzieję, że tak:)

Gość druga poczciwa
ja też od miesiąca po raz pierwszy mam grzyweczkę :) fryzjerka stwierdziła, że będzie mi idealnie! i jest :) trzyma się cudnie... mam lekko ukośną... Wszystko zależy od bardzo dobrego obcięcia!!! u mnie minął miesiąc i świetnie odrasta :D czasami używam prostownicy ale nie jest to konieczne... jeśli jesteś ze śląska dam Ci namiary na moją fryzjerkę...

Gość grzywkowa
Druga poczciwa - Jestem, ale z Dolnego :) Dzięki za wpis.

Gość druga poczciwa
grzywkowa - szkoda :/ ja dopiero teraz wiem, że włosy jak są dobrze obcięte to zero kłopotu. Nie muszę już z włosami robić nic :D kiedyś ktoś powiedział, że dobrze obcięta grzywka to sztuka... i teraz wiem co miał na myśli. Większość fryzjerów niestety nie bardzo się przykłada. Powodzenia i rób tą grzyweczkę :D

Gość grzywkowa
OK :D Dzięki za wsparcie duchowe :D🖐️