Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona123

Problem z tamponami.

Polecane posty

Gość zagubiona123

mam problem. za kilka dni wyjeżdżam na wakacje i mam nadzieję jeszcze dziś zacznie mi się okres. próbowałam go przyspieszyć ale nic z tego nie wyszło, więc pogodziłam się z tym smutnym faktem. jadę do egiptu, a tam gł. zajęciem jest nurkowanie. bardzo chce skorzystac z tej okazji wiec postanowilam spróbować użyć tamponów. dziś zrobiłam "pierwszą próbę". niestety odkryłam ze mam problemy z ich aplikacją .dużo na ten temat czytałam i wiem że na początek nalepsze są mini. takie wlasnie wybralam, ale podczas zakładania odczuwam lekki ból i co mnie bardziej martwi bardzo ciężko jest mi go włożyć.mam do was pytanie. czy podczas pierwszej aplikacji tez mialyscie takie problemy????? poza tym boję się że mogą one" nie zdać egzaminu" w wodzie.

Gość kup żel nawilżający intymny i
po sprawie :)

Gość dotty123
Zgadzam się z wpisami powyżej - kup tampony z aplikatorem i żel nawilżający.

Gość dzisiaj to ja
ale problem jest również w tym, że próbowałaś tamponu "na sucho". Jak już będziesz miała okres to wtedy dopiero spróbuj i zobaczysz, że całkiem inaczej będzie wchodzić :)

Gość aziiiiiiiiiiii
no wlasnie.Jak bedziesz miala okres wszystko bedzie ok.Na sucho zawsze jest nie halo

to jeśli dziś dostaniesz, a wyjeżdzasz za kilka dni to już będzie końcówka to nie tak źle! to tampon na pewno nie przecieknie! a nawet jeśli to w morzu tego nie widać!

ja mialam takie problemy poki mnnie nie rozdziewiczono;)