Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff

zrobiło mi się przykro

Polecane posty

lslslslsllsls --- zważając, że każdy człowiek jest inny..może ona to inaczej przeżywa niż Ty, biorąc samą siebie w takiej samej sytuacji...

Gość glupoty gadacie jak nic
przeciez faceci sa tacy. Ciezko im przychodzi okazywanie uczuc. Moj T.na poczatku tez czesciej pisal fajne rzeczy, teraz juz nie, ale za to czyny...Na poczatku nie bylo rzeczy ktore sa teraz. To normalne. Ja kocham slysze raz na miesiac i jest ok. Trzeba sie przyzwyczaic.

tak i cale zycie bedzie gory przenosil? bo on nie ma nic lepszego do roboty tylko pisac smsy cale dnie do swojej PANI? mi nie chodzi nawet o te pieprzone smsy ale o nastawienie a jej nastawieie jest ZLE to bylo napisae z poczuciem humoru ze to tylko facet (ale i tak sie z tym zgadzam hehe :D) a swoja droga laska tez musi miec mega ciekawe zycie SWOJE WLASNE skoro nie ma innych problemow tylko to czy facet jej smsy wysyla

zdaję sobie sprawę, że trudno porównywać okres z początków znajomości z dzisiejszym widzimy się codziennie, rozmowy toczą się codzienne... wiadomo dlatego też nie oczekuję, że będzie pisał peany pochwalne na cześć mych pięknych oczu - ale... może choć od czasu do czasu 'kocham cię', albo 'zależy mi na tobie', albo zwykły sms np. 'kiss', albo 'jak leci dzien?'... wychodzi z domu o 9 rano wraca po 22 - nie ma go cały dzień więc i tak mało ze sobą bywamy

a czy facet mnie skrzywdzil? chyba tak a wiesz dlaczego? bo bylam taka sama debilka jak te tutaj troche dystansu do faceta, swiata, zycia i siebie wejdzcie se w moj profil, bo mi sie nie chce zasad kopiowac

czytam to co piszecie rzeczywiście macie rację żałosna bez swojego życia bo poprosiła o 'kocham cie' i odrobine zainteresowania

tak, ktos kto prosi o kocham cie JEST zalosy i to do cna :O

no to mnie podsumowałaś - dzięki żałosna debilka może masz rację może rzeczywiście związek polega na tym, żeby patrzeć tylko na koniec własnego nosa

Gość a co ja zrobie
mój Boże kochany :D Turquoise nigdy nie pomyslałam sobie o Tobie czegoś złego :D ale teraz sie to zmienilo :) dziewko, dzieweczko Boga sie nie boisz? :) chyba jezscze nie spotkalam tak zalosnej osobki jak Twoja na tym kafe :) ok, sa inni maja swoje humory ale jakby nie bylo maja jakis poziom, klase... a Tobie jej kochana brak :) proponuje zebrac sie do kupy i zacząc życ ;)

Gość o g..
a Ty nie pracujesz?cały dzień siedzisz w domu i czekasz na niego?nie masz swoich zainteresowań?

Gość o g..
Turquise wszyscy cie maja dosyc na tym forum bo tylko dzialasz ludziom na nerwy.myslisz ze wszystko wiesz o zyciu?

pracuję, piorę, sprzątam, opróżniam kotu kuwetę, chodzę na lekcje śpiewu i na siłownię ale czasem miło jest być przytulonym i milo jest usłyszeć jakieś wyznanie, jakieś mile słowo

a co ja zrobie - coz bywa :) nie kazdy musi mnie lubic, a juz na pewno na kafe mi na tym nie zalezy mowie co mysle a na czubek swojego nosa raczej patrzy kltos kto domaga sie wyznan smsow i sygnalow

Gość lslslslsllsls
Dopiero czytając to forum otwierają mi się oczy na EGOIZM kobiet. Nie widzicie dalej swojego pępka, duża część z was to niedowartościowane niunie, które domagają się nieustanie "odrobiny uwagi": smesków, kwiatów, prezntów, komplementów, milych słówek. A jak tego nie dostajecie to strzelacie focha, zrzędzicie, urządzacie afery, obrażacie się, zrywacie na niby i stosujecie tysiąc sto innych manipulacji. ŻAŁOSNE.

Gość turkusowa nie pierd ol
w kazdym temacie cie pelno. co innego gdybys miala cos madrego do powiedzenia lub z sensem

nie ie mysle ze wszystko wiem o zyciu ale nie marnuje go blagajac chlopaka o smsy :) maruje je na kafe buahahah :D same sobie laski stwarzacie problemy a to czy ktos mnie lubi czy nie traktuje bardzo analnie :D ja nie potrzebuje forum do rozwiazywaia problemow z wlasnym chlopakiem, zwlaszcza typu "zrobilo mi sie przykro bo mi napisal smsa ze mu sie rozrusznik zepsul" :D:D:D

myślę, że są mężczyźni którym nie ubywa gdy okazują uczucie - tyle w tym temacie oczekuję 'kocham cie' i jeszcze jestem egoistka

bo moja mądrosc jest niewidoczna dla ludzi z niskim iq :classic_cool:

Gość o g..
a może on jest przemęczony, w pracy nie ma czasu Ci napisać, a może ma inną... -raczej nikt nie pracuje od 9 do 22..

nikt ci nie broni domagac sie KOCHAM CIE ale dla mnie i wielu wielu osob (bo na uczuciowym kafe sa w wiekszosci laski z podobnymj nastawieniem do ciebie), to jest zalosne i troche smiesze a potem bedzie placz bo cie zdradzil z laska ktora woli sie z nim dobrze bawic i gadac niz pierdolic o milosci

nie znam odp na wszystko nie wypowiadam sie na erotycznym, dom i opgrod, macierzynstwo, zdrowie i uroda, atykoncepcja, i wielu innych moja pasja na tym forum jest nabijaie sie z takich idiotek z ograniczenia ich spojrzenia na zwiazek i facetow :) i ciesze sie w takich chwilach, ze mam takie fajne zycie i nie marnuje go sobie tak jak one

a Dode lubie :classic_cool: tylko piosenki i ciuchy ma denne i tipsy :D

Gość o g..
jakbyś miała takie fajne życie to byś nie spędzała go na kafe rzeczywiscie wymarzony wieczór;)

Gość całkowicie czarny kot
Turquoise - czy ty masz wogóle faceta? kiedykolwiek mialas? sa rozni ludzie - jedni maja skore slonia - jak ty, a innych rusza i wzrusza cos innego nie mierz swoja miara panienko, bo twoj plaszczyk moze byc za krotki dla innej osoby

tak marnuje zycie tutaj juz 3 tydzie bo zarabiam na ciuchy zeby potem na imprezy nich biegac i studiowac 2 kierunek oraz zaplacic sobie za moja pasje - czyli kurs czegos co mie bardzo interesuje ale nie o to chodzi, ie imprezy sa wyznacznikiem (chociaz na nie ciagle chodze swoja droga buehehe) tak jedni reaguja tak a inni inaczej a potem ci co reaguja tak a nie inaczej bede reagowac tak albo inaczej jak facet je zdradzi pewnie, niech go blaga o kocham cie i smsy i sygnaly (boze to juz jest centralkie przesada), ale jak dobrze jej z takim.. z takim.. z takim dennym zyciem to niech to zachowa dla siebie a nie robi problem pisze o nim na kafe i jeszcze ma pretensje ze ktos jej mowi ze zalosna jest jedni lubia pomarancze a inni jak mu nogi smierdza, ale jak mu smierdza to niech ie kaze ich wszystkim wachac i jeszcze ma pretensje ze ktos mowi, ze capią

i tez kiedys bylam taka idiotka, i dlatego teraz, jak zmądrzalam, widze jaka bylam glupia, i probuje pokazac to jej, autorce, bo uwazam, ze glupio robi i lepiej bedzie dla niej jak zmieni nastawienie i sorry ale nie jest moja kumpela zebym starala sie jej to delikatie przekazac, bo zwyczajmnie mi sie nie chce:D

Gość a co ja zrobie
zmien nick na załosna Turquoise... dyskutowac z Toba to żenada na tym forum... :)

Gość całkowicie czarny kot
pozjadało dziewczę rozumy... :-)

czemu? bo mam swoje zdaie? ty masz swoje a ja swoje troche szacunku do cudzego zdaia :D ja bym mogla poiedziec to samo o tobie