Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neenaa

POMOCY !

Polecane posty

Gość neenaa

pomocy dziewczyny co ja mam zrobic. od jakiegos czas zaczelam golic cipke i bikini, ale zaczelam tez golic wlosy od gory i teraz jak one zaczely odrastac, sa ciemne (prawie czarne) grube i duzo ich. musze prawie codziennie golic ale problem w tym, ze teraz pojechalam za kazdym razem 1mm za wysoko, no i zaczynaja rosnac nawet z linia majtek, a nawet nad nią. cholernie sie wstydze, bo jak mam np. majtki od stroju kapielowego to widac nad ich linia ze mam golone wlosy bo na blache ich nigdy nie usune, a nie chce zeby wygladalo to tak, jakbym nie miala nie wiadomo jak nieziemski zarost. i mozna cos jeszcze teraz z tym zrobic ?! ...

Gość annerkaa
wypalić

Gość annerkaa
na bliznach włosy nie rosną

tez mam podobny problem, bo to jest tak, ze jak sie goli to wloski sie staja mocniejsze. niestety.. proponuje ci zebys sprobowala wosku lub depilatora. boli jak cholera ale raz ze masz spokoj na chwile a dwa ze odrastajace juz wloski sa slabsze, juz nie takie ciemne i ciensze. i po kazdym goleniu czy to depilacji posmaruj to miejsce tlustym kremem, nie bedzie czerwonych krostek, ktore tez ladnie nie wygladaja. pozdrowionka

Gość ojjj kurde
nie wiem jak Ci pomoc..

Sprawę załatwiła by depilacja laserowa. Nie boli (mam nadzieję) a włoski nie odrosną już nigdy. Tylko że to jest drogie - według artykułu poniżej, cena depilacji bikini to 300-550 PLN. http://serwisy.gazeta.pl/avanti/1,53382,1962375.html

dobra: Jezus wisi na krzyżu. Obok stoją Matka Boska i św. Jan. Jezus z krzyża zwraca się do Jana: -Janie. -Tak Panie? -Widać stąd Twoją chatę. :o

Gość neenaa
nooo koledzy wasze wypowiedzi, nice ;] a za te powazne dziekuje wszystkim !

Gość musisz woskiem